Norsk
Blog
Indiana Jones - spill og film på gang!

Indiana Jones - spill og film på gang!

Skrevet av Bernt Erik den 23 februar 2008 klokken 14:01

Jeg har lenge vært en stor Indiana Jones fan og vet ikke hvor mange ganger jeg har sett de gamle filmene Raiders of the Lost Ark, Indiana Jones and the Temple of Doom og Indiana Jones and the Last Crusade. I sommer kommer en ny film med Harrison Ford i hovedrollene. Selv om han begynner å dra på årene, holder han seg veldig godt og hva er vel mer anturlig for han som med Sylvester Stallone i Rambo 4, om å gjøre et comeback. Den 22. mai er datoen alle Indiana Jones fans skal merke av i kalenderen.

Husker dere Indiana Jones-spillet som ble snakket om en gang i tiden? Det er en god stund siden vi nå har hørt noe om spillet, men nå har en kilde hos LucasArts avslørt for den engelske spillnettsiden Eurogamer at spillet fortsatt er i produksjon. Årsaken til at vi ikke har hørt noe om det på så lenge er at selskapet har satset mye av sitt mannskap på det kommende Star Wars-spelet Star Wars: The Force Unleashed.

I følge samme kilder skal nå produksjonen være i full gang og på lik linje som Star Wars: The Force Unleashed så bruker man Euphora-motoren i det kommende Indiana Jones-spillet. Dessverre ser det ut til at vi ikke får se noe til spillet dette året og må muligens vente til starten av neste. Men som mitt ordtak alltid går - "Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves".

Er du en av de som venter spent på filmen og spillet?

HQ