Norsk
Blog
Xbox 360 selger og selger tross alt!

Xbox 360 selger og selger tross alt!

Skrevet av Bernt Erik den 25 februar 2008 klokken 12:31

At Xbox 360 er en populær maskin er det vel ingen som kan benekte og jeg har selv en maskin som jeg spiller veldig mye på. Den er unik på mange måter uten den hadde nok livet vært litt kjedeligere. Det er en ting jeg er veldig skeptisk til og det er "Ring of Death". Den vil jeg ikke selv oppleve, da ville nok verden ha godt til grunne den tiden maskinen var inne til fiksing. Dessverre vet jeg om en del av mine venner som har fått RoD og de har ikke vært nådige når dette har skjedd dem.

Like før helgen fikk jeg vite at Microsoft har solgt ufattelig mange Xbox 360-maskiner. Ifølge en av Microsofts såkalte keynote sepakers - nemlig John Schappert, er salget på verdensplan nådd hele 18 millioner solgte konsoller. Dette sa han i et intervju nylig.

Samtidig kunne Schappert fortelle at Microsoft på ingen måte legger til en Blu-ray add-on til deres Xbox 360-konsoll og firmaet vil nok neppe skifte ut deres drev til Blu-ray. Før HD-DVD gikk i døden, klarte de på selge over en million HD-DVD avspillere og det er inklusiv Microsofts HD-DVD-avspiller. Dette tallet er enormt og beviser noe av hvorfor kampen mellom HD DVD og Blu-Ray tok så lang tid. De stakkars personene som kjøpte seg HD DVD sitter nok nå å skriker sine tapre tårer over et format som ikke vil få noen støtte i tiden fremover. Tror nok selv jeg hadde vært ganske så irritert hvis jeg hadde brukt en masse penger på noe som ikke hadde blitt noe av. Det er jo nærmest som å kaste penger rett i dass. Er det noen av dere som har hoppet på HD DVD eller har dere vært smarte nok å ventet til krigen mellom formatene var over. Men klart, når det står mellom to formater er det jo enkelt å hoppe på et av de.

Det blir spennende å se hvor lenge det tar Microsoft å komme med en Blu-ray spiller og jeg håper inderlig at det ikke tar så lang tid. For nå er jeg klar som et egg til å se blu-ray filmer via min Xbox 360...

HQ