Norsk
Blog
Party, party, party - wohoooo!

Party, party, party - wohoooo!

Skrevet av Bernt Erik den 26 februar 2008 klokken 16:00

I dag fikk jeg beskjeden jeg har gått og ventet på lenge, veldig lenge! Spillet Frontlines: Fuel of War har gått gull og er dermed ferdig og skal nå produserer i mange, mange tusen eksemplarer. Som en Battlefield-fan jeg er, gleder jeg meg stort til dette spillet som ser hinsides fett ut. Ikke bare ser det grafiske flott ut, men gameplayet frister enormt. Jeg har sett alle trailerne og alle skjermisene fra spillet og nå som spillet nærmer seg min spillbule, så sitrer kroppen etter et nytt "Battlefield" og hvis spillet faller i smak, kan det nok hende at Battlefield 2142 får seg en aldri så liten ufrivelig pause.

Xgame, THQ og Gamereactor har den ære å ønske velkommen til et megastort launchparty for det kommende actionspillet Frontlines: Fuel of War som lanseres til Xbox 360 og PC den 7. mars. Selv om spillet har vært på gata noen dager, våger vi oss på et party hvor multiplayer står i fokus. Konkurrer mot dine venner eller fiender og vinn megakuule premier. Se dine kompiser bli grønn av misunnelse når de ser hva du har vunnet og vit at du knuste dem godt og grundig på slagmarken!

Frontlines: Fuel of War eventet skjer på Ricks Cafè i Nordre Gate kl. 19:00 i Trondheim den 4. mars. Xgame, THQ og Gamereactor kommer til å være der. Hva med deg - kommer du?

Meld deg på til [email protected], [email protected] eller møt opp kl. 19:00 på Ricks Cafè

Vi gleder oss allerede til spillet kommer...!

HQ