Norsk
Blog
Utdannelse som frister...!

Utdannelse som frister...!

Skrevet av Bernt Erik den 27 februar 2008 klokken 11:07

Madammen holder nå på å utdanne seg og gjør det veldig bra. Jeg for min del sikler i grunnen etter å starte opp et studie i en eller annen form men klarer liksom ikke å bestemme meg for hva det kan være. Jeg er også veldig usikker på om jeg i det hele tatt får tid med snart fire barn og en jobb som ikke bare er 8 til 16. Derfor er det viktig for meg å tenke meg godt om før jeg eventuelt bestemmer meg for noe.

Er det en ting jeg har hatt lyst til, så er det å studere om spill og spillutvikling samt noe innen reklame. Har selv mange ideer på både hvordan spillene skal se ut og inneholde og det samme gjelder reklamer. Men selvsagt koster det mye å studere for en mann som snart kanskje bør søke plass på det kommunale aldershjemmet, men som man sier" En blir aldri for gammel til å gå skole". Kanskje ikke, men hjernecellene blir ikke akkurat noe skarpere selv om jeg tar tran.

Ellers har jeg en drøm om å bli en jagerpilot, men dessverre er nok det toget gått for lenge siden. Så nå koser jeg meg heller med Ace Combat 6: Fires of Liberation som kanskje ikke gjør meg til noen jagerpilot, men som gir meg gleden av å fly avanserte jagerfly og skyte ned fiender over en strak arm.

Hva med deg? Har du en utdannelse du sikler stort etter og er det noe som frister ekstra mye?

HQ