Norsk
Blog
Underskriftskampanje som interesserer!

Underskriftskampanje som interesserer!

Skrevet av Bernt Erik den 27 februar 2008 klokken 15:22

Jeg er ikke av den som er med på alskens underskriftskampanjer, men når jeg fikk denne av min gode venn Svein Roger Maan, så kunne jeg ikke dy meg å legge den opp. For som dere sikkert vet blir det dyrere og dyrere å kjøre bil og staten hudfletter oss for mer og mer penger hvert år til årsavgiften. flesteparten av pengene som kommer inn går dessverre ikke til å oppgradere veiene og mange veier er fortsatt en sørgelig kapitell.

Nå har noen kloke hoder startet en underskriftskampanje vedrørende årsavgiften tilbake til veiene og jeg ble ganske så tent på dette. Hvis vi så skal betale for å kjøre bil, hva er vel mer naturlig at pengene blir brukt på bedre og sikrere veier for oss trafikkanter? Jeg bare spør jeg, men nei da, staten bruker pengene på alt mulig annet og når det blir bygd bedre veier, ja så popper det opp den ene bompengeautomaten etter den andre. Nok en måte på å melke oss dumme nordmenn på. Drit og dra staten. La oss få tilbake det vi betaler for - nemlig bedre veier. Det kan ikke være mye forlangt eller hva! Et andre gode disse surt tjente pengene kunne ha blitt brukt på er bedre kollektivtrafikk og kjapper jernbanestrekninger, men heller ikke her har staten noe planer på å gjøre noe, nei, vi gir heller NSB bøter for at de ikke klarer å opprettholde banestandarden og la de betale for at en lyssikringsboks eksploderer og at det rammer 50 000 reisende. Bruk heller noe av pengene på å bygge ut t-bane nettet eller jernbanen. Det vil nå sørge for at vi kommer oss dit vi ønsker om det er med buss, tog eller bil...

Her er mailen jeg fikk av min venn:

Hei!

Jeg har startet en underskriftkampanje i privat regi vedr. at jeg ønsker at årsavgiften for alle motorkjøretøy skal gå uavkortet tilbake til veibygging og vei vedlikehold.

Slik det er idag går Norge med milliardoverskudd og da er det det minste vi kan forlange at årsavgiften går til veiene og ikke til alt annet som ikke har med veier å gjøre.Idag er det direkte farlig å ferdes på norske veier og enkelte steder er folk isolert p.g.a. veistandarden eller mangel på sådan.

Men jeg er avhengig av å samle mange underskrifter fra hele Norges befolkning, for de har jeg tenkt å levere til regjeringen. Kampanjen går til 1.mars 2008 så vær så snill og spre dette til familie, venner, kolleger osv. for dette er noe de fleste er enig i tror jeg.

Har lagt kampanjen ut på nett under underskrift.no og linken er:

www.underskrift.no/vis.asp?kampanje=1547

Hilsen fra
Laila Karlsen
Gamle Dalsveg 81
2032 Maura
Tlf 915 69927

HQ