Norsk
Blog
Battlefield: Bad Company - sikle, sikle!

Battlefield: Bad Company - sikle, sikle!

Skrevet av Bernt Erik den 28 februar 2008 klokken 15:28

Alle vet at jeg er gal etter Battlefield-spillene og at jeg har brukt på hundrevis av timer med spillserien og hva er vel mer naturlig enn å hoppe i taket når jeg kommer over disse smekre skjermisene fra Battlefield: Bad Company som lanseres til Playstation 3 og Xbox 360. Jeg har så mye vann i munnen at jeg har store problemer med å svelge unna. Det hele ser ufattelig fett og ut grafikken så detaljert at det ikke er til å tro.

Det spesielle med spillet er at det denne gangen også vil inneholde en heftig singleplayer-del og ikke kun mulitplayer online og dette er nytt i Battlefield-serien. En annen ting som er nytt i Battlefield: Bad Company er at du denne gangen kan ødelegge nesten alt som kommer i din vei og det gjør det hele mer spennende. Nå kan du ikke føle deg trygg om du befinner deg i en bygning. Den kan fort smadres av fienden og sørge for din sikre død. I tillegg kan du faktisk skyte deg et stort hull i bakken for deretter å gjemme deg i hullet du nettopp laget.

Selvsagt vil det være kjøretøyer tilgjengelige og her finner du alt du har opplevd i de tidligere spillene. På den samlingen jeg har nedenfor kan du se at det kjøres båt og med de detaljene som finnes, så ser dette ut til å bli litt av en opplevelse.

Jeg gleder meg også veldig mye til å spille multiplayer og jeg vet om mange som ønsker mitt hode på et fat og da på Xbox 360. Heldig for dem er at jeg ennå ikke er så altfor god på slike spill på konsollen, men vær trygg på at det skal trenes og jeg skal ikke la meg bli tatt ut så enkelt. Det gjelder å bite i fra seg!

Nei, jeg har for lengst startet nedtellingen og venter på mer spennende info fra Dice og EA, for er det et spill jeg gleder meg stort til, så er det nettopp Battlefield: Bad Company.

Her er noen punkter som gjør at dette spillet kommer til å bli et av de største spillene i år:

* Cinematic single-player experience - A deep campaign loaded with attitude follows a wayward band of ordinary soldiers who risk it all on a quest for personal gain.

* War, your way - Battlefield: Bad Company environments are 90 percent destructible, meaning that any structure can be demolished down to its foundation. Gamers can shape the battlefield to match their play style - the possibilities are literally endless.

* New vehicles, weapons and toys - Land, air or sea, dozens of new tools are waiting for explosive experimentation. Battlefield: Bad Company gives gamers the building blocks to get creative and usher in a new era of their own "Battlefield moments".

* Frostbite game engine - DICE's Frostbite game engine raises the bar for next-gen gaming, with stunning HD graphics that bring characters, vehicles, and environments to life like never before.

* Genre-defining multiplayer - Support for 24 players online in a world designed to take full advantage of the game's massively destructible environments.

* True "Through the gun" experience - DICE's attention to detail is applied to the act of firing a weapon. Dozens of subtle changes to the FPS formula add up to a vastly improved shooting experience.

De to første skjermisene stammer fra mitt favorittvåpen - nemlig sniperriflen!

Er det flere enn meg som gleder seg?

HQ