Norsk
Blog
Battlefield Heroes - GRATIS SPILL!!!

Battlefield Heroes - GRATIS SPILL!!!

Skrevet av Bernt Erik den 29 februar 2008 klokken 09:59

Det er mange spill-serier jeg elsker og bruker masse tid på og nevner gjerne SimCity, The Settlers, Need for Speed, Battlefield, Call of Duty, Medal of Honor, Red Alerd, Command & Conquer, Flight Simulator, Colin McRae, Half-Life, Race Driver, Worms, Rainbow Six m.fl. og gleden var veldig stor da Battlefield 3 ble avslørt. For ikke lenge siden ble et annet Battlefield-spill avslørt og annonsert og det var gratis-spillet Battlefield Heroes. I det første øyekast ligner det ufattelig mye på det überpopulære Team Fortress 2 som er både moro å spille og veldig fengende. Spesielt grafikken ser veldig lik og artig ut.

Jeg har såvidt snakket med EA og de kunne fortelle oss at spillet vil bygge på det samme som tidligere Battlefield-spillene har gjort og vi regner da med at både rankingsystemet og våpenoppgraderingene kommer til å bli like. Det andre som jeg merket meg, var at spillet vil bli gratis og at Dice og EA satser fult og helt på et reklamefinansiert spill. Dice har også lovet å høre på oss spillere når det kommer til oppgraderinger i spillet. Dette gjør at det hele tiden vil skje noe med det. En annen ting som er verdt å nevne, spillet vil ikke kreve en monsterPC for å kjøre det. Nei, selv en middelmådig PC vil kunne kjøre det godt og det er lovende med tanke på alle de som ikke får til å kjøre Battlefield 2142.

For meg høres dette ut som en drøm og håper på at ingen vekker meg. For et gratis spill med de samme egenskapene som Battlefield-serien er kjent for samt at det hele er lagt opp mer humoristisk, så kan jeg med en gang si at jeg gleder meg stort. I følge Dice og EA vil spiller bli lansert like før sommeren eller like før og da vet jeg hvilket spill som kommer til å bli spilt - nemlig Battlefield Heroes og kanskje også Frontlines: Fuel of War og selvsagt Battlefield 2142 (må jo opprettholde den gode plasseringen jeg har der som sniper med en 91. plass av 235 000 spillere i verden).

Hva med deg- er du like entusiastisk som meg eller avventer du på hvordan det blir?

Nedenfor ser du noen nye skjermiser fra Battlefield Heroes!

HQ