Norsk
Blog
Gamereactor ut på tur - IGJEN!

Gamereactor ut på tur - IGJEN!

Skrevet av Bernt Erik den 4 mars 2008 klokken 10:22

Jepp, det stemmer! Igjen er vi på tur og denne gangen er det Ricks i Trondheim som får besøk av oss. Faktisk er det ikke mange timene til jeg tar bilen fatt sammen med Kengro og drar til Trondheim. For kl. 19:00 åpnes nemlig dørene til årets første store event på Ricks. Her skal vi og THQ sammen med Xgame.no presentere Frontlines: Fuel of War hvor Xgame med Inge Mork Larsen i spissen har sørget for ti Xbox 360-er med ti skjermer koblet sammen. Nå skal det spilles Frontlines og vi i Gamereactor skal kjøre diverse konkurranser samt presentere Gamereactor for folket. I tillegg skal vi ta en haug med bilder og ut av det håper jeg det kan bli flere blogger i tiden fremover både fra meg og Kengro.

Jeg for min del gleder meg stort og er veldig spent på hvordan Frontlines: Fuel of War egentlig er og om det spillet vil forandre min avhengighet til Battlefield 2142. Hva tror dere? Jeg er spent som bare rakkern og kl. 15.45 kjører vi. Bak i bagasjerommet vil det ligge bunker med Gamereactor-blader, premier og masse annet snacks som vil komme deltakere og besøkende til gode.

Xgame, THQ og Gamereactor har den ære å ønske velkommen til et megastort launchparty for det kommende actionspillet Frontlines: Fuel of War som lanseres til Xbox 360 og PC den 7. mars. Selv om spillet har vært på gata noen dager, våger vi oss på et party hvor multiplayer står i fokus. Konkurrer mot dine venner eller fiender og vinn megakuule premier. Se dine kompiser bli grønn av misunnelse når de ser hva du har vunnet og vit at du knuste dem godt og grundig på slagmarken!

Frontlines: Fuel of War eventet skjer på Ricks Cafè i Nordre Gate kl. 19:00 i Trondheim den 4. mars. Xgame, THQ og Gamereactor kommer til å være der. Hva med deg - kommer du?

Meld deg på til [email protected], [email protected] eller møt opp kl. 19:00 på Ricks Cafè

Vi gleder oss allerede til spillet kommer...!

HQ