Norsk
Blog
Mafia 2 - ny drøm går i oppfyllelse!

Mafia 2 - ny drøm går i oppfyllelse!

Skrevet av Bernt Erik den 7 mars 2008 klokken 10:53

Er det spill jeg med sikkerhet kan si har satt dype spor i mitt spillhjerte, så er det Mafia. Det er sjelden spill klarer å stålsette meg like godt som Mafia gjorde i sin tid og jubelen stod i taket da nyheten om en oppfølger nådde mine ører. Jeg fikk frysninger og hikstet av latter. Jeg kunne ikke tro at det var mulig. For dessverre som mange andre gode spill, så solgte Mafia veldig dårlig og det gjorde til at utvikleren og distributøren fant ut at det ikke lønte seg med en oppfølger. At spillene solgte dårlig kunne jeg ikke skjønne så mye av, muligens kom det av at spillet var krevende for datidens PC-er (på lik linje med Crysis) og solgte dermed mindre av den grunn. Ikke vet jeg, men spillet fungerte godt på min PC og jeg brukte mange titalls timer på å spille meg igjennom det.

Mafia ble lansert 6. september 2002 og ble senere sluppet til Playstation 2 og Xbox. Spillene solgte heller ikke her all verden og ble fort liggende i tilbudskassene. Det var utvikleren Illusion Softworks som stod bak og nå er det igjen i gang med et nytt spill og denne gangen ser de ut til å ha overgått seg selv. Grafikken og animasjonene ser veldig bra ut og jeg kan ærlig innrømme at jeg ser veldig mye frem til spillet dukker opp. Dessverre har det ikke blitt bestemt noen releasedato av spillet, men det vi vet er at det kommer til Playstation 3, Xbox 360 og PC forhåpentligvis i løpet av året.

Nedenfor er noen nye skjermiser jeg har snusket til meg og selvsagt vil jeg dele disse med dere andre som venter med lengsel på spillet. Hva synes dere andre - ser det bra ut?

HQ