Norsk
Blog
Vegas Night med JC og kjendiser!

Vegas Night med JC og kjendiser!

Skrevet av Bernt Erik den 8 mars 2008 klokken 12:14

Om ikke mange timene boltrer Jon Cato seg sammen med en rekke norske kjendiser. Her blir det pokerspilling, Go Cart-kjøring, vinsmaking, frisør -og make up tips, NM i Richard Burns Rally, kjøre 301 en avansert bilsimulator mot blant annet Henning Solberg, HHK Race of Champions med de 16 beste motorsportutøverne i Norge, Guitar Hero Konkurranse på storskjerm, Monster Jam konkurranse på Go Cart banen, høre Tone Damli Aaberge synge med sin skjønneste stemme samt masse annet. Jeg anbefaler å lese mer på nettsiden www.vegasnight.no.

Jon Cato skal blant annet spille poker ved et bord med VIP-personer samt meske seg blant kjendisene. Både god mat og drikke vil være noen av ingrediensene for en vellykket ettermiddag og kveld. Undertegnede fikk også tilbud om å delta på dette, men med at jeg bor der jeg bor, er det ikke helt enkelt, men til neste år Svein Roger, da håper jeg på å få komme sammen med madammen på dette unike showet.

Her er en liste over de som deltar på Go Cart-kjøringen:

Deltagere i motorsportklassen:
Stian Sørlie, Anders Grøndal, Morten Bermingrud, Sverre Isachsen, Ole Martin Lundefaret, Johny Sandmo, Andreas Mikkelsen, Pål Anders Ullevålseter, Roy Snellingen, Pekka Lundefaret, Sveinung Bieltvedt, Eyvind Brynildsen, Anders Kjær, Ragner Engen, Trond Svenkerud og Fredrik Aurli.

Deltagerer i kjendisklassen:
Tommy Sharif, Aksel Lund Svindal, Aylar Lie, Aslak Johansen Mørstad (deltaker fra siste 71 grader Nord), Andreas Thorkildsen, Kevin og Andre fra Warlocks, Lene Marie Gislerud (fra årets Farmen), komiker Ørjan Burøe og Ailo Gaup

Med andre ord en meget høy kjendisfaktor i arrangementet hvor Inline Technology står bak med Svein Roger Maan i spissen. Dessverre er det ikke mulighet for å melde seg på, for påmeldingsfristen gikk ut i går kveld. For de som allerede er påmeldt, kan dette bli en opplevelse av de sjeldne med tonnevis med aktiviteter innad i arrangementet. Hvis dette blir en suksess (som alt ligger til rette for) vil Vegas Night bli arrangert en til to ganger i året og da er det ikke noen unskyldning for meg eller madammen. Til neste år skal vi dra til Tigerstaden for å boltre oss blant kjendiser og jeg skal ha digitalkameraet klart med nye batterier og store minnebrikker - for bilder skal knipses over en lav sko.

Jeg misunner de som deltar på dette arrangementet og gleder meg til å høre hva Jon Cato synes. Spesielt om han klarer å spille ut de andre i poker - det hadde vært konge.

I dag er altså dagen hvor alle kan spille poker, kjøre Go Cart og feste ut i de små timer med kjendiser og annet godtfolk. Dette blir bra og jeg ønsker min venn Svein Roger Maan & Co lykke til og gleder meg til å høre hvordan det hele gikk på mandag når formen forhåpentligvis er rimelig god...

Er dette noe du kunne ha tenkt deg å deltatt på? Jeg for min del hadde dratt uten å tvile et sekund hadde jeg bare bodd litt nærmere Tigerstaden...

HQ