Norsk
Blog
Lukt som aldri forsvinner!

Lukt som aldri forsvinner!

Skrevet av Bernt Erik den 9 mars 2008 klokken 10:46

Opp igjennom mitt laaaange liv har jeg opplevd mye artig, men også ting som ikke har vært så artige. Men er det ting jeg ikke liker så er det lukter som ikke forsvinner uansett hva du gjør. Husker da jeg jobbet på Snåsa renseanlegg da jeg gikk på videregående. Snåsa kommune bruker å gi skoleungdom her sommerarbeid og jeg fikk jobb i teknisk etat i kommunen. Vi brukte mye tid på å farte rundt omkring på Snåsa å fikse diverse ting. En av dagene tilbrakte jeg på Snåsa renseanlegg hvor kloakklukten er ganske så intens. Dessverre var jeg uheldig å komme kontakt med kloaken og fikk det på hendene. Det verste med hele opplegget var lukten som jeg fikk på hendene. Uansett hvor mye jeg vasket hendene satt lukten i.

Bruken av såpe, Zalo, tannkrem m.m. var stor, men det hjalp ikke. Vasket vel hendene minst 50 ganger i løpet av dagen. Selv etter denne vaskingen var lukten der. Hendene ble etter hvert tørre som flere måneder gamle plommer. Fikk sår på sår og på den tiden hadde jeg ikke tilgang på lotion. Det luktet som pesten av hendene og det irriterte meg at jeg ikke fant noe som hjalp mot dette.

Å få lukt på hendene som ikke går å få bort er sikkert noe jeg vil oppleve flere ganger i mitt liv. Derfor lurer jeg på om noen av dere har opplevd det samme og om dere fant et kjerringknep for å få lukten til å forsvinne. Er det noe jeg har glemt i kampen mot lukten? Selv med masse såpe i forskjellige katergorier, Zalo og tannkrem fikk jeg ikke lukten fjernet. Så er det flere som har opplevd det samme og som har blitt gal av en lukt de ikke har klart å bli kvitt?

HQ