Norsk
Blog
StarCraft II - Strategiens mester!

StarCraft II - Strategiens mester!

Skrevet av Bernt Erik den 10 mars 2008 klokken 10:20

Som dere sikekrt for lengst har fått med dere er jeg en stor fan av strategispill og et av de spillene jeg husker best er StarCraft. Et spill som på mange måte ga meg det jeg var ute etter i et strategisk spill. Bygge opp en hær for så å storme fienden var oppskriften. Blizzard ga oss et spill som skulle få en viktig posisjon for oss gamere og selv den dag i dag blir det arrangert en rekke turneringer i StarCraft og jeg har sett flere spillere som kan spillet som om det var i sin egen bukselomme. Disse spillerne kan bygge seg opp, sende ut en styrke før du har rukket å si bløtkake.

Jeg har brukt mye tid på Blizzard sine spill, både WarCraft og StarCraft. Gleden var som du skjønner veldig stor da de annonserte for StarCraft II. Det spesielle med denne oppfølgeren er at Blizzard har programmert grafikkmotoren at selv de med middelmådige PC-er vil kunne kjøre spillet knirkefritt uten at det går i bekostning av dårligere grafikk og detaljer. Bare se på de nye skjermisene nedenfor. Det er en ting jeg er missførnøyd med og det er at en releasedato enda ikke er bestemt. Jeg har ingen anelse om når spillet dukker opp, men skal jeg være helt ærlig, skulle det ikke forundre meg at det lanseres i september eller oktober.

Så blir det spennende å se om dette spillet kan ta over som strategispillenes konge og få vippet Command & Conquer-serien av tronen igjen. Hva tror du - klarer Blizzard igjen å føre StarCraft helt til topps?

HQ