Norsk
Blog
Aliens: Colonial Marines

Aliens: Colonial Marines

Skrevet av Bernt Erik den 12 mars 2008 klokken 13:20

Alien-filmene er for meg store og jeg elsker alle filmene, speiselt den første har vel satt sine dypeste spor med sin stemning og ikke minst handling. Jeg var ikke gamle poden da den første filmen kom og hadde natt på natt mareritt, men kunne selvfølgelig ikke slutte å se filmen. Nei, jeg var målbunnet til det bitter end ...

Det har også blitt lansert spill men da tatt utgangspunkt fra filmen Alien vs Predator. Nå kommer et eget spill med Aliens i hovedrollen hvor du lett kan kjenne deg igjen. Aliens: Colonial Marines ser for meg ut til å bli en meget spennende tittel. Grafisk ser det kongelig ut og nå håper jeg bare utvikleren Gearbox Software som også er kjent for sine Brothers in Arms-spill klarer å fange stemningen i dette kommende Aliens-spillet.

I Aliens: Colonial Marines vil vi kunne ta del i United States Colonial Marine squad og her møter ugjestmilde aliens i stor stil med intense kamper hvor blod og syrlig gørr skvetter til alle kanter. Selve spillet skal i følge utvikleren være drevet av en spennende og anctionspekket handling. Det er Bradley Thompson og David Weddle som sørger for historien og allerede nå gleder jeg meg stort til spillet en gang lanseres i løpet av året og da til PS2, PS3, Xbox 360 og PC.

Nedenfor kan du se noen skjermiser fra spillet som jeg sikler stort etter. Hva synes du - ser det bra ut?

HQ