Norsk
Blog
Gutteselskap med ødeleggelse av biler!

Gutteselskap med ødeleggelse av biler!

Skrevet av Bernt Erik den 14 mars 2008 klokken 22:11

Akkurat nå føles jeg som om jeg har gått igjennom en kjøttkvern hvor alt av kroppsdeler er blitt satt sammen på forskjellige plasser. For hvert steg jeg tar føles det ut som om det er hodet jeg trår på. Det verker i føttene og hvis jeg hadde satt meg i sofaen ville jeg nok ha falt til søvn umiddelbart. Derfor sitter jeg nå fremfor PC-en for noen minutter. Stolen jeg sitter på er en gammel kjøkkenstol fra midten av 80-tallet og ikke så altfor behagelig å sitte på, derfor er nok stolen den beste å sitte på nå. Maddamen har besøk av søsteren sin og jeg fant ut at jeg like gjerne kan beskrive min dag i dag.

Det hele startet med at klokken ringte 07:45 og trøtt som en svamp klarte jeg såvidt å stable med på føttene vel vitende om at dagen her ville bli hard. De neste minuttene trenger jeg til å våkne og labber ned til badet for å ta et nærmer blikk på det forsatt søvninge ansiktet som ser ut fortsette sovingen. Svarte så skarpt det er - solen har forlengst stått opp og lyser mitt i mot mine lysømfintlige øyne. Vi får vel pusse tenna og starte med å få barna til å lage nistematen sin til skolen. Det er deres siste dag i dag før påskeferien og de er i skuddet som aldri før. De gleder seg jo selvsagt til påskeferien så jeg kan skjønne deres opphisselse, men så tidlig på morgenen da? Ja, ja... det lager maten sin og gjør seg klar til skolen. En liten time etter at jeg har stått opp er det klart for dagens første kjøretur for barna skal på skolen og jeg kjører de. Klokken 09:02 er jeg hjemme og klar til å starte jobben. De første timene går veldig bra og etter noen timer har jeg snakket med minst 20 av mine snille kunder og Creative går med på å sponse oss 25 nye MP3-avspillere av denne typen: Zen Stone med innebygget høytaler og disse skal brukes til forskjellige konkurranser her på nettsiden samt en stor tegnekonkurranse jeg nå planlegger. I tillegg til at noen skal brukes som premier på våre community-sider i bladet. I tillegg fikk jeg spikret noen avtaler med kunder angående annonsering og er kjempeglad for det.

Når klokken passerer 10:30 sitter jeg på helsesenteret og vente på at madammen skal bli ferdig med sin svangerskapskontroll. Alt er i skjønneste orden og vi kan dra hjem igjen. Jeg jobber et par timer til og når klokken omsider nærmer seg 13:45 gjør jeg meg klar til å rydde huset litt mens madammen baker sjokoladekake. For klokken 16:00 kommer en skokk med barn som skal på bursdag til sønnen min som fyllte år i går 13. mars. Det kommer seks andre gutter på samme alder og regner meg bra stemning.

klokken 16:05 kommer den første gjesten og noen minutter senere kommer resten. Den ene pakken etter den andre blir pakket opp og sønnen min blir mer og mer oppspilt. I noen av pakkene skjuler det seg penger og dette gjør at han hopper opp og ned. Nå får han snart i en fartsmåler for Hot Wheels som koster 599,- Etter å ha pakket opp pakkene, ser barna seg i rundt og roper nærmest i kor - Wow - hvor mange spill du har etterfulgt av en stillhet. Så går den ene gutten bort til TV-bordet vårt og spør om hvilken maskin dette er. Sønnen min svarer stolt - En Xbox 360! Tøff ja, sier han. Jepp, svarer den ene. Kan vi spille. Sønnen min ser på meg med dådyrøyne og jeg svarer at de skal få lov til det. Da løper sønnen min bort i hylla med Xbox 360-spilla og griper fatt i Burnout Paradise-spillet. Dette vil vi spille sier han, mens han løper til maskinen. De andre følger på. De slår på JVC TH-L1 surround-anlegget, for uten lyd er det ikke noe moro å spille. Mens tonene fra Guns'n'Roses med Paradise City bryter seg ut i rommet fra alle kanter, ser jeg øynene til barna nærmest går i kryss.

Wow - for en grafikk roper de i kor og hopper opp og ned. For noen fete ødeleggelser. Se på den bilen da - hjulene bare hoppet av! Trekkspill sier en annen, mens den tredje bare står og måper. Dette var rått roper alle sammen. Tenkte med meg selv at dette spillet ville falle i smak. Nå kan de smadre bilene på den mest utenkelige måten og kjøre så fort de bare kan. Kunne ikke ha vært bedre. Noen andre finner DS-en som ligger pent og pyntelig i spillehyllen. De starter den og oppdager at det er New Super Mario Bros som står i den. Jippi, roper de. Dette har jeg lenge villet prøve...

Etter en liten halvtime er det klart for kaker og brus. Alle samler seg rundt bordet og vi deler ut den ene kakebiten etter den andre mens brusen slukes. De sitter der et lite kvarter, men finner fort ut at de vil spille litt Burnout Paradise igjen. Da klokken nærmer seg 17:30 gjør vi oss klar til å gå ut en tur. Vi skal bort i en akebakke som ikke ligger så langt unna der vi bor. Tar med meg noen rumpeakebrett og spankulerer bort til bakken. Barna hopper på den ene rattkjelken etter den andre og ruser nedover bakken mens jeg ser med skrekk på farten og tenker at dette må da ende med knall og fall, men den gang ei. De ser ut til å ha vært født med farkosten og tenker ikke på om de skulle falle av. Nei, barna er nok mindre redd enn oss voksne. Jeg for min del må også prøve meg og tar frem rumpeakebrettet. Dessverre var det litt for løst til at det kunne gå bra og med et lass med snø fremfor meg får jeg brøytet en fin løype nedover bakken. Selvsagt ender dette med en nogen fuktig bakende på meg, men viser det selvsagt ikke. Da ville nok ordene "har du pisset på deg" haglet mot meg. Klok som jeg er, nevner jeg det ikke, men fortsetter å kjøre nedover og de andre følger på. Artig var det faktisk og etter hvert som løypa blir kjørt opp, får vi ganske så bra fart. I nesten en halvtime er vi ute i bakken og når klokken nærmer seg kvart over seks kommer de første foreldrene og skal hente barna sine. Jeg spør selvsagt om det hadde det moro og alle svarte at de koste seg.

Så når klokken var halv syv var vi igjen alene og kunne kose oss med litt stillhet. Selskapet gikk veldig bra og barna hadde det moro og det er nå det som teller da. Men akkurat nå er jeg trett og gleder meg til å krype til køys når den tid kommer. Men tenkte jeg måtte fortelle dere litt om min dag i dag.

Nedenfor ser dere noen av bildene jeg tok fra selskapet. Med ønsker jeg dere en riktig god helg og nyt den så lenge den varer. For noen av dere er det sikkert også påskeferie og jeg vil selvsagt også med det ønske dere en god påske...

HQ