Norsk
Blog
White Gold: War in Paradise - Wannabe!

White Gold: War in Paradise - Wannabe!

Skrevet av Bernt Erik den 19 mars 2008 klokken 13:34

White Gold: War in Paradise er et spill som i grunnen ser veldig spennende ut, men som i mine øyne ligner veldig på spill vi har sett tusen ganger før. Spesielt det grafiske får tankene mine inn i spill som Just Cause og Far Cry med detaljert og eksotisk jungelgrafikk som dere selv kan se på skjermisene nedenfor.

Men det store spørsmålet er om spill som dette vil være wannabe med andre store spill i denne overfyllte sjangeren, men som ikke klarer å nå frem. Det er utvikleren Deep Shadows som står bak og de har fra før av det middelmådige Boiling Point: Road to Hell på sin merittliste. Problemet med Boiling Point: Road to Hell var alle de bugsene i spillet og som gjorde at selve spillopplevelsen ble en begredelig sak. Nå er jeg veldig spent på om dette spillet blir bedre, for med de tilbakemeldingene utvikleren fikk på Boiling Point: Road to Hell, så ligger alt til rette for å gjøre nettopp White gold: War in Paradise til en mye bedre spillopplevelse.

Det spesielle med dette spillet er mulighetene. For du har et kjempestort område å bevege deg på og kan ved hjelp av de fastboende få hjelp til dine mål. Du kan enten velge å være slem eller snill for på den måten skaffe den hjelpen du trenger. Du må skape gode relasjoner og til tider fungere som en mellomann som til sist kan sette kniven på strupen mot de du ikke synes noe om.

En annen ting utvikleren skyter over er at du kan ødelegge tonnevis med bygninger, kjøretøyer m.m. og dette skal igjen føre til et mer realistisk spill.

Hva synes du - ser dette ut til noe du ville ha spilt eller er det et wannabe spill hvor det finnes bedre spill av fra før?

White Gold: War in Paradise lanseres til Xbox 360 og PC i løpet av andre kvartal 2008.

HQ