Norsk
Blog

GPS til din PSP!

Skrevet av Bernt Erik den 20 mars 2008 klokken 11:11

I mitt snart 36 år lange liv har jeg opplevd mye og for noen år tilbake jobbet jeg på GPSbutikken.no hvor jeg solgte GPS-er til privatpersoner og bedrifter. Dette fikk øynene opp for meg hvor godt en GPS fungerer og derfor gleder jeg meg nå til å se hvordan GPS-delen til PSP-en blir. Mine danske kollega har fått tak i produktet og han har fått sett litt nærmere på GPS-systemet til PSP-en.

Er veldig spent på programvaren samt hvor kraftig GPS-mottakeren er. For dette produktet er jo beregnet på bruk i bil og når man skal finne frem i store byer m.m. Jeg håper inderlig at Sony har tenkt på at det kreves en ganske kraftig GPS-mottaker når man skal gå i mellom høye bygninger og skyskrapere. For satelittene har i perioder veldig vanskelig for å nå frem der hvor bygningene er som høyest. En annen ting jeg er spent på er hvordan batterikapasiten blir med GPS-delen påmontert.

Hvis du selv er interessert i å finne ut hvordan denne ser ut og kanskje hvordan den fungerer, så klikke deg inn på linken nedenfor og du kan se et lite klipp fra Mikael og Ana hvor de ser på GPS-en til PSP-en...

GPS til din PSP

GPS til din PSP!

HQ