Norsk
Blog
Herlige tider med våryrhet...!

Herlige tider med våryrhet...!

Skrevet av Bernt Erik den 30 mars 2008 klokken 18:35

I dag har været på Snåsa vært herlig med temperaturer opp i mot 8 grader i skyggen. Solen har stort sett varmet i hele dag og jeg skal ærlig innrømme at jeg blir vårkåt av dette. Ikke bare blir det varmere og varmere i været, men man blir helt yr i kroppen og ser den ene blomsterknoppen etter den andre springe ut rundt omkring. Det er en så herlig tid at jeg nesten har lyst til å rope høyt og løpe rundt i superlette t-skjorter.

Gleder meg ufattelig til sommeren og nå går det heldigvis en vei og solen kommer høyere og høyere opp på himmelen. Dere sørpå har vel hatt vår litt lengre enn oss nordboere, men endelig har de første vårtegnene begynt å vise seg her også. De første motorsyklene har begynt å vise seg på veiene og man går i lettere og lettere klær. Om ikke lenge kan man kaste alle klær og nyte de varme, varme solstrålene brune den vinterhvite kroppen våre. Det blir så godt.

Herlige tider spør du meg. I går startet Tippeligaen og i dag skal RBK ut i ilden og i år håper jeg at de spiller bedre enn i fjor. I år lukter jeg gull, selv om konkurransen blir stor, men håper at RBK med sine gode spillere vinner Tippeligaen. Vår egen Dave hadde satt RBK på toppen av listen i sin blogg om Tippeligaen og jeg er så enig som bare det. Nå er det RBK sin tur til å vinne.

Hva med deg - blir du yr i kroppen av denne vårluften eller er det noe annet som hemmer deg? Hvilket lag tror du vinner Tippeligaen i år?

Bildet viser noen blomster som viser seg her omkring for øyeblikket, nemlig "leirkaill" som den blir kalt her på Snåsa.

HQ