Norsk
Blog
TEIPfest med Xgame og CTRL+ ALT+ DELETE

TEIPfest med Xgame og CTRL+ ALT+ DELETE

Skrevet av Bernt Erik den 1 april 2008 klokken 11:50

Alt det Xgame har vært i kontakt i det siste har blitt til gull. Inge og Steinar har gjort en fenomenal jobb etter at de løsrev seg fra Spaceworld-butikken på Trondheim Torg. I begynnelsen av mars arrangerte de Frontlines launchparty hvor de hadde fått oppover Thorbjørn og Kenni fra THQ og her ble spillet presentert for en haug med skuelystne gamere. Men disse to herrene fra Xgame gir seg ikke av den grunn, nå er de i full gang med å gjøre seg klare til den store spillmessen i Trondheim og denne gangen samarbeider de med Norges eldste radioprogram om dataspill - Ctrl+Alt+Delete og Datakjeden.

Spillmessen har fått navnet TEIPfest og går av stabelen 4. og 5. april og har du planer om å dra er det bare å møte opp på Lyche (Samfundet). Den første dagen blir en mimredag hvor man får spille kjente spillklassikere som Super Mario Bros, Bubble Bobble, Mega Man, Cannon Fodder, Command & Conquer, Space Invaders, Frogger, Alex Kidd, Sonic, Turtles, Q-Bert, Robocop, North and South, Bomberman, Double Dragon, Golden Axe, Pacman, Digger, Pong, Asteroids, Airwolf, A-Team, Kid Icarus, Donkey Kong, Duck Hunt, GoldenEye, Commander Keen, Syndicate, Duke Nukem, Indiana Jones, Prince of Persia, Paperboy og mange, mange flere. På denne dagen vil det bli kjørt en haug med konkurranser hvor premiene er mange og fete.

Den 5. april er det de nye spillenes tur til å vise seg frem for gamerne og her vil Xgame bidra med mye i form av presentasjoner av kommende spill til alle plattformer. Også her lover gutta bak arrangementet masse fete konkurranser og du kan også forhåndsbestille både GTA IV og Age of Conan hvor du har muligheten til å bli de første i Norge til å skaffe deg spillene.

Jeg må på nytt ta av meg hatten for den jobben Inge og Steinar gjør for oss gamere. For ikke bare vil de selge spill, de avvikler også diverse spennende arrangement som fenger oss som digger spill. Hva mer kan vi ønske oss. Med det håper jeg på at så mange som mulig tar turen til Lyche i Trondheim for å besøke TEIPfest-en...

Les mer om dette her:

Xgame.no

TEIPfest.no

HQ