Norsk
Blog
Gikk du fem på...?

Gikk du fem på...?

Skrevet av Bernt Erik den 1 april 2008 klokken 20:56

Jeg skal ærlig innrømme at jeg er lettlurt og kan inne mellom gå fem på. Faktisk har en del av mine nærmeste benyttet seg av dette, men i dag har ingen klart å lure meg. Selv om noen har prøvd seg. Det nærmeste jeg kom av å bli lurt, var da datteren min sa "Se, det står noen elger ut på åkeren der" og jeg var på nippet til å snu meg å se før jeg fant ut det var aprilspøk hun prøvde seg på.

Ellers har jeg både lest og hørt diverse aprilspøker i dag og en av de som var ganske oppfinnsomme, var spøken om at alle sammen kunne få gratis varer på Lidl sine butikker i og med at REMA 1000 skal ta over butikkene. Se bare her: Lidl gir bort varer / REMA 1000 er gavmilde og her får man fortalt at alle kan komme å plukke med seg to bæreposer med varer. Dette gjaldt kun i dag og at de regnet med å gå tom for varer innen kort tid.

Stakkars de som ikke tenkte på at det var første april. De ville ha møtt opp i god tro, plukket med seg varer og godt for å få pakket de opp i bæreposer. Tenk deg for en maske de som da fikk høre at det bare var en aprilspøk - jeg hadde nok blitt ganske så flau.

Nei, dagen i dag er en luredag og jeg vet min mor brukte å lure tanten og onkelen min ganske så godt og de minnene lever jeg med den dag idag. Derfor skal tenke nøye igjennom ting som høres litt for fantastisk ut, for i dag kan det være lureri...

HQ