Norsk
Blog
God of War: Chains of Olympus

God of War: Chains of Olympus

Skrevet av Bernt Erik den 3 april 2008 klokken 15:26

Jeg er imponert, meget imponert! For et spill - kan nesten ikke tro at det er mulig å få til noe så heftig på en liten håndholdt konsoll. God of War: Chains of Olympus er noe av det beste som har hendt PSP-en og jeg er evig takknemlig over at Kratos endelig har tatt turen over og krympet seg inn i en stor spillmaskin.

Det er utvikleren Ready at Dawn som står bak spillet og fra før av har de det stilige Daxter på merittlisten sin. Med God of War: Chains of Olympus har de gjort en mesterlig jobb og jeg kan ikke få skrytt nok over den jobben de her har gjennomført. Da tenker jeg spesielt på stemningen, gameplayet, historien og ikke minst grafikken. Alt sammen er satt sammen til et spill som overgår alt jeg hittil har prøvd på min dyrebare PSP-en min.

God of War: Chains of Olympus og Kratos har gjort meg til sin slave hvor mine heftige og blodige kamper mot all verdens monstre pågår i full konsentrasjon. Den ene fete egenskapen etter den andre presenteres for meg og de blodige kampene vil ingen ende ta. Derfor er det stort å kunne få oppleve dette på nært hold. Kratos må til og med tilfredsstille noen stormkåte, nakne kvinner litt lengre inn i spillet hvor takten spiller en viktig rolle. For holder man ikke takten slik at disse kvinnene blir "pleiet" på best mulig måte, så klarer du ikke selve oppdraget.

Historien holder deg klistret til spillet og fanger deg inn på samme måte som ville ha gjort Thor og Odin missunnlige. Styringen er like god som spillene til Playstation 2 og er på mange måter den som sørger for at du klarer deg såpass bra. Man trenger ikke å være ekspert, man lærer seg dette meget kjapt selv om noen av bosskampene kan by på noen repetisjoner.

God of War: Chains of Olympus er det beste spillet jeg har prøvd til PSP-en og er dypt imponert over måten utvikleren Ready at Dawn har klart å fange God of War-universet. Omgivelsene er enorme, historien perfekt og gameplayet kunne ikke ha vært bedre. Brukbare puzzles som ikke er av de vanskeligste sorten, gir deg motet til ikke å gi opp i spillet.

Hva mer enn det kan vi ønske oss. Jeg takker alle i Ready at Dawn for den fantastiske jobben og kommer til anbefale spillet til alle som elsker slike action-spill - dette bør du ikke gå glipp av. En klar 9-er i mine øyne og på kanten til en 10-er...

HQ