Norsk
Blog
Konkurranser på Gamereactor!

Konkurranser på Gamereactor!

Skrevet av Bernt Erik den 19 april 2008 klokken 12:43

Det er moro å sette opp konkurranser her på nettsiden og en fryd å se at så mange deltar. Vi prøver hele tiden å lage konkurranser som fenger dere alle selv om noen av de dessverre får høy aldersgrense, prøver vi å fordele de slik at så mange som mulig kan være med.

For ikke lenge siden arrangerte vi en tegnekonkurranse hvor dere skulle tegne et vesen basert på det kommende spillet Spore. Jeg bøyer meg i støvet over tegningene deres og dette beviser at vi har mange kreative brukere på nettsiden.

I tiden fremover vil vi legge opp mange konkurranser og spesielt filmkonkurranser blir det en del av. Akkurat nå har vi en konkurranse for filmen Iron Man og Hitman (se bildet nedenfor - premiehaug) og i løpet av den kommende uken vil vi legge opp konkurranser for filmene Rovdyr (med blant annet seks grøssere og selve filmen Rovdyr), Ruins (heftig kompass) og om ikke lenge legger vi opp en konkurranse for den kommende Indiana Jones-filmen hvor vi kan by på filmeffekter. Så hold gluggene oppe for vår konkurranse-side

Vi vil også planlegge en ny tegnekonkurranse hvor dere skal tegne noe som har meg Gamereactor å gjøre, kanskje blir det en tegnekonkurranse med forslag på cover? Vi jobber i alle fall med flere spennende konkurranser nettopp for deg.

Lykke til!

HQ