Norsk
Blog
En kaie forvillet seg inn i ovnen vår!

En kaie forvillet seg inn i ovnen vår!

Skrevet av Bernt Erik den 23 april 2008 klokken 10:43

I går var dagen noe merkelig skulle skje. Lite visste vi da vi stod opp om at en fugl skulle forville seg inn i en glødende ovn i stua vår.

Det hele startet da vi fikk besøk av søsteren til madammen. Vi stod og snakket litt sammen og plutselig utbrøt madammen at det kom en merkelig krafselyd fra ovnen. Vi visste jo at vi hadde blitt invadert av hekkende kaier på luftutgangen i pipa vår, men at en av kaiene skulle ha kommet seg ned i pipa og klart å flakse inn i ovnen vår, var for meg en merkelig opplevelse. For ikke mange timene før dette skjedde hadde vi fyrt opp i ovnen og glørne var ganske så heftige da det hele skjedde.

Madammen roper på meg og sier at det er noe inne i ovnen. Jeg løper til og plutselig hører jeg madammen rope at det er en fugl inn i stua. Jeg hører fuglen flakse så godt den kan og foran det ene stuevinduet prøver kaien febrilsk å komme seg ut. Jeg dum som et nek tenker ikke på å fotografere det hele eller filme det, for jeg har aldri hørt om fugler som har kommet inn i huset via ovnen og dette ville ha vært litt av et scoop. Skal vel innrømme at jeg ble litt satt ut. Jeg gikk bort til vinduet og åpnet det forsiktig opp. Kaien fløy fort ut i gjennom den sprekken som ble etter hvert som jeg åpent. Fortumlet satte kaien seg i nærmeste tre. Tenker nok at det ble litt varmt inne i ovnen og tror nok at den kanskje kunne ha brent seg litt.

Det er mye merkelig man opplever, men akkurat dette tar kaka da...

Har du opplevd noe slikt eller annet merkelig du vil fortelle om?

Nedenfor kan dere se et bilde av fuglene som forvillet seg inn i vår glødende ovn.

HQ