Norsk
Blog
Spore - et annerledes og spennende spill

Spore - et annerledes og spennende spill

Skrevet av Bernt Erik den 28 april 2008 klokken 12:24

For meg har det kommende spillet Spore i grunnen vært et litt mystisk spill. Ikke bare på grunn av innholdet, men også hvordan spillet har blitt presentert. Ifølge Maxis og Will Wright vil Spore bli en opplevelse du aldri før har opplevd og med muligheten til å skape nettopp det vesenet du ønsker.

Den 17. juni slipper EA en gratis demoversjon av Spore Creature Creator online og den 19. juni lanseres fullversjonen av Spore Creature Creator i butikk for 49 kroner (som siden trekkes fra ved kjøp av selve spillet som er på gata i løpet av september).

- Det kjennes inspirerende til slutt å få muligheten å sette de kreative Spore-verktøyene i hendene på spillere verden over. De fantastiske kreasjoner som kommer til å bli skapt i løpet av sommeren hjelper oss til å befolke spillets univers når Spore lanseres i september, sier Will Wright, sjefsdesigner hos Maxis.

Tanken med dette er selvsagt at massevis av fantasifulle kreasjoner skal ha blitt skapt før lanseringen av spillet, Dette vil medføre at opplevelsen blir mer imponerende når spilluniverset skal befolkes. En smart måte for EA å skape interesse for spillet samtidig som det garanterer at det finnes en del fete vesener som befolker hovedspillet i september.

Er du en av de som ser frem til Spore. Jeg gleder meg enormt til å se hva min Sim City guru - Will Wright har utviklet. For er det noe han kan, så er det nettopp å lage slike spill.

HQ