Norsk
Blog
Jenta er blitt tre uker gammel...!

Jenta er blitt tre uker gammel...!

Skrevet av Bernt Erik den 2 mai 2008 klokken 12:55

Å bli pappa til fire er som jeg har sagt mange, mange ganger før noe av det beste som har hendt meg. Den nyfødte prinsessen er skjønn og alt sammen er bare fryd og gammen. I dag er det nøyaktig 23 dager hun kom hastig til verden. Tiden går fort og for et par dager siden hadde vi besøk av helsesøsteren som kom hjem til oss for å se hvordan barnet og vi hadde det. Vekten til helsesøsteren fant ut at jenta vår hadde lagt på seg nærmere 700 gram og det på underkant av tre uker og veier nå 3770g. Med andre ord - dette går den rette veien. Ellers er hun også veldig flink om natten og kan i beste øyeblikk sove opp til fire-fem timer i strekk før hun vil ha mat. Dette gjør at vi slettes ikke skal klage og at vi i grunnen har det fint.

Det har også blitt noen fine turer ut i vogn og bæresele. Været her på Snåsa har vært nydelig med meget høye temperaturer. Føler tiden skjemmer oss bort og at vi får til å nyte vår tilværelse enda bedre når værgudene viser seg fra denne siden. Barna har også taklet å bli storesøsken på nytt og vært veldig flinke til å kose, passe og hjelpe til. Tiden fremover ser med andre ord veldig fin ut og ingen sjalusi er heller ikke å spore blant barna noe vi var litt redd for.

Vi har det fint og koser oss godt. Kunne ikke ha hatt det bedre. Selv om jeg ikke får til å spille like mye som før, så får jeg min daglige dose og det gjør godt for kropp å sjel.

På det første bildet ser du onkelen Per Anders og bilde nummer to ser vi Thor Stokke (Pondus81 fra forumet vårt). Ellers er det bilder av besteforeldre, tanter m.fl.

HQ