Norsk
Blog
Tidlig krøkes for god gamer skal bli...!

Tidlig krøkes for god gamer skal bli...!

Skrevet av Bernt Erik den 3 mai 2008 klokken 18:48

At familien min er en gamingfamilie er det ikke noen tvil om og alle spilledippedutter blir flittig brukt av store og små. Madammen og babyen er vel de som ikke spiller noe særlig, selv om madammen er en ukronet mester i Tetris og en rekke flipperspill. Hun knuser meg i Tetris, men i flipper er vi stort sett like gode.

Ellers har sønnen vår på snart tre år blitt hekta og Moorfrog er veldig populært (se bildene nedenfor). Han klarer å sette på spillet selv og hvis han misser ut, vet han godt hvor han må trykke for å spille det om igjen. Madammen lærte han dette her om dagen. Datteren min på ti år spiller hestespill, Josefine, The Sims og andre med jentevennlige spill. Mens vi mannfolka - sønnen min på syv or og jeg kjører gjerne opp noen bilspill og etter at jeg fikk Iron Man har det spillet blitt flittig spilt. Jeg for min del spiller som dere allerede vet for lengst mye Battlefield 2142, men jeg setter meg også med andre spill.

Ellers har Mario Kart til Wii-en blitt veldig populær for alle sammen og det spilles så og si hver dag. Barna sine venner har vært ofte innom og spilt litt og da har det gått i Burnout Paradise og Mario Kart. Jeg for min del har spilt Postmann Pat til DS-en i helgen og kommer med en aldri så liten blogg om det spillet på søndag og kan innrømme at det faktisk var ganske bra. I spillet måtte du bruke alle de egenskapene som DS-en hadde. Men kommer tilbake med mer info om det spillet i morgen altså. Nå er det helg og straks middag. Vi skal ha lapskaus i dag og alle sammen gleder seg - not, barna er ikke så veldig stor fan av den typen mat...

Var du gammel du da du begynte å spille? Jeg var ikke gamle karen da mine Game Watch spill ble kjøpt inn og flittig spilt, men de første minnene mine stammer nok fra Commodore 64-maskinen min. Fortsatt en riktig god helg til alle dere lesere!

HQ