Norsk
Blog
Jeg hadde besøk av to jobbskygger!

Jeg hadde besøk av to jobbskygger!

Skrevet av Bernt Erik den 7 mai 2008 klokken 12:14

For en tid tilbake gjorde jeg avtale med Snåsa Ungdomsskole om å ta i mot et par jobbskygger til min lille hule og i går var dagen da de to forventningsfulle guttene dukket opp. Selv om kontoret og spillhulen min er liten, fikk vi plass og de ble vitne til hva jeg bedrev dagene med. Selvsagt ble det også bitte litt tid til spilling (noe jeg ikke har tid til om dagene, men måtte selvsagt skryte av hvordan jeg gjorde det i Battlefield 2142) samt litt småprat om hva de ønsket å gjøre i fremtiden.

Jeg la veldig stor vekt på at man ikke trenger å flytte inn til byer og store tettsteder for å kunne gjøre den jobben jeg gjør. Bare man har tilgang på bredbånd eller fiber, så kommer man langt om man bor langt til skog eller i ei lita bygd som Snåsa er med underkant av 2500 innbyggere.

De var veldig interesserte i jobben jeg gjorde, spesielt når den omhandler spill. I fjor hadde jeg besøk av fire jobbskygger som var interesserte og det beviser at jobben her er ettertraktet.

Nedenfor ser du de to guttene som var på besøk og jeg reklamerte selvsagt stort for Gamereactor. Håper nå at disse guttene blir flittige brukere av nettsiden - samt at de får med seg flere av sine venner, ikke noe er bedre enn det.

Hva med deg - kunne du ha tenkt deg en slik jobb vi har i Gamereactor eller er de andre yrker som frister mer?

HQ