Norsk
Blog
Last ned beta-patch v1.50 til BF 2142!

Last ned beta-patch v1.50 til BF 2142!

Skrevet av Bernt Erik den 8 mai 2008 klokken 10:08

Er du en av de som ikke kan vente med å teste ut den nye patchen til Battlefield 2142, så er det bare å laste den ned nå via linken nedenfor. Det er ikke kun feil i spillet som blir fikset, men det kommer også med to "nye" brett. Det ene brettet er kjent fra Battlefield 1942 og Battlefield 2, nemlig Wake Island (et brett som passer med som spiller sniper perfekt. Spilte mye som sniper i Battlefield 2 på Wake Island) og et helt nytt brett kalt Operation Shingle. Det sistnevnte er lagd av Jason Brice og jeg gleder meg som et lite barn til å teste disse ut.

I tillegg til de to nye brettene, har DICE lagt til en del annet snacks. Her finner du blant annet muligheten til å kjøre spillet i wide-screen oppløsning (noe jeg har savnet), brett kun for infanteri. Det er også lagt til en conquest assault mode, forandringer på styringen av pod-ene under pod surfing samt fikset en del feil og forhåpentligvis gjort det vanskeligere å jukse i spillet.

Nå gleder jeg meg stort til å få testet ut beta-patchen, men vær klar over at hvis du legger den inn, så er det ikke sikkert at det finnes så altfor mange servere som støtter den nye patchen ennå. Men hvis du er fullstendig likegyldig til det, så finner du her en link som laster ned den nye patchen og det er bare for deg å legge den inn - velbekomme!

Beta-patch v1.50 til Battlefield 2142!.

Størrelsen på patchen er 170MB!

HQ