LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      Beta-test av Battlefield Heroes...

      Beta-test av Battlefield Heroes...

      Skrevet av Bernt Erik den 8 mai 2008 klokken 12:31

      Den 6. mai var det duket for en stengt beta-test av det kommende og meget humoristiske Battlefield Heroes, men nå ser det dessverre ut til at denne beta-testen er utsatt på ubestemt tid. Årsaken har jeg dessverre ikke fått vite og med denne utsettelsen håper jeg ikke at selve spillet blir utsatt.

      Battlefield Heroes er EA's første tittel som tilbyr et gratis spill og med et innebygd "match-making system". Dette gjør at de som sitter og spiller time etter time og som er gode ikke blir satt sammen med en som spiller kun et par timer i uka. Dette vil i følge EA gi en fin balanse i spillet. Battlefield Heroes er utviklet av DICE i Stockholm og av de som blant annet stod bak Battlefield 1942 og Battlefield 2.

      Med et gratis spill rundt hjørnet håper EA å tjene penger på reklame og at spillere kjøper diverse oppgraderinger f.eks. klær, våpen m.m. Det du behøver å gjøre når spillet er ferdig, er å logge deg inn på denne nettsiden og klikk inn på knappen "PLAY". Du trenger heller ikke å være redd for å ha for liten PC. Selv på middelmådige PC-er vil spillet fungerer godt og man slipper å bruke på tusenvis av kroner på oppgraderinger.

      I tiden fremover håper jeg det er flere spillselskaper som tenker det samme og slipper spill gratis mot at de tjener penger på reklame m.m. For ikke noe er bedre enn det som er gratis eller hva?

      Den foreløpig lanseringen av Battlefield Heroes er satt til sommeren 2008, men i og med at den stengte beta-testen ble utsatt er jeg litt i tvil om spillet kommer nå i sommer. Skal jeg være helt ærlig tror jeg ikke det kommer før i slutten av sommer / tidlig høst... Men vi krysser fingrene og håper det kommer til rett tidspunkt.

      Mer info om spillet finner du inn HER

      Er du en av de som gleder deg til dette spillet?

      HQ