Norsk
Blog
Norges Ishockeylag på vei til noe stort!

Norges Ishockeylag på vei til noe stort!

Skrevet av Bernt Erik den 8 mai 2008 klokken 14:40

I all elendigheten med det norske landslaget i fotball og den begredelige starten for RBK, har det norske landslaget i ishockey virkelig overrasket meg stort. Jeg skal ærlig innrømme og si at ishockey kanskje ikke er favorittsporten jeg ser mest på, men når det er mesterskap prøver jeg å følge litt med og nå har Roy Johansen sitt lag slått lag som Tyskland spilt jevnt med Finland og ligger nå på en tredjeplass foran mellomspillet. I teorien kan faktisk Roy Johansen sitt lag gå til kvartfinalen i VM uten å vinne en eneste kamp, men jeg frykter at de nok må ut i harde kamper for å nå kvartfinalene. Dette er noe av det beste landslaget i ishockey har gjort og jeg tar av meg hatten for den imponerende innsatsen. Kunne bare landslaget i fotball gjort det samme, men nei - her spilles det begredelige kamper hvor den ene kampen etter den andre tapes selv mot lag vi burde ha slått. RBK og det norske landslaget ligner mer på bestemødre ute på banen...

Ishockey-gjengen har bevist at en liten nasjon kan bite i fra seg og hvis Norge kommer til kvarfinalen, skal jeg juble høyt. Selv om dette kanskje er for mye å forlange, så krysser jeg fingrene for at gjengen spiller godt mot selveste Canada som de møter i kveld torsdag.

Lykke til Roy Johansen - vi holder alle håp åpne og gi oss det dere kan. Dette varmer oss og uten tvil det eneste lyspunktet jeg har mens det norske landslaget i fotball og RBK taper den ene kampen etter den andre!

Foto: Scanpix

HQ