LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      Med eller uten sukker...?

      Med eller uten sukker...?

      Skrevet av Bernt Erik den 13 mai 2008 klokken 12:14

      Det er mange meninger om hva som er sunnest av drikker med eller uten sukker. Jeg for min del drikker sjelden saft eller brus uten sukker. For meg har det alltid vært sukkerholdige drikker som har vært det beste. Selvsagt har jeg både prøvd Fun, Cola Light, Coca-Cola Zero m.m. Fortsatt er de beste drikkene med sukker.

      Mange har opp igjennom sagt at det er "sunnere" f.eks. å drikke brus uten sukker, men er vi så sikre på at de stoffene som er satt til i stedet for sukker er så sunne? Blir man mindre fet av å drikke saft og brus uten sukker? Jeg drikker en god del saft i og med at jeg ikke drikker kaffe eller te. Selvsagt går det en del melk og vann, men mest drikkes det saft. Hva med deg - hva drikker du mest av og satser du kun på å drikke drikker uten sukker? Hvorfor satser alle på varer uten sukker - er disse så mye sunnere enn de med. Minner meg litt om hysteriet for en stund siden hvor alle skrøt av at deres varer var 100% naturlig, men var/er de det? Går det an å få en vare 100% naturlig.

      Jeg mener mye av dette er ren og skjær hysteri og at sukkerholdige skal nytes enn det å sluke en hel masse E-stoffer eller andre søtningsmidler man ikke vet bivirkningene av. Hva er din mening om denne saken?

      Bildet nedenfor viser hodeskaller lagd i sukker

      HQ