Norsk
Blog
Bernts Nyhetshjul 14. Mai!

Bernts Nyhetshjul 14. Mai!

Skrevet av Bernt Erik den 14 mai 2008 klokken 10:46

Det var veldig mange som satte stor pris på min nyhetshjul-blogg. Jeg fikk tonnevis med PM'er samt en haug med kommentarer og dette varmer selvsagt meg til å fortsette med mitt eget nyhetshjul hvor jeg tar for meg rykende ferske nyheter som har skjedd i spillverden den siste tiden. I dag har jeg noen gullkorn til og det fra et av mine favorittspill, nemlig LEGO Indiana Jones som lanseres til PS2, PSP, PS3, Xbox 360, Nintendo DS, Wii og PC den 6. juni og Call of Duty 5, men det kommer jeg tilbake til litt lengre nedover i teksten. Velbekomme!

Grand Theft Auto IV i Guiness!
Det kommer kanskje ikke som noen stor overraskelse, men Rockstars Grand Theft Auto IV selger seg rett i Guiness Rekord bok. De første 24 timene ble det solgt svimlende 3.6 millioner enheter av spillet noe som tilsvarer 310 millioner dollar. Dette storslagne salget førte spillet rett til topps på listen over spill som har solgt mest på sin første releasedag. Ikke nok med det, spillet havnet også på toppen over de mest solgte underholdningsproduktene det første døgnet. Med dette sender jeg mine gratulasjoner til Rockstar og K.E. Media!


Populært Age of Conan: Hyborian Adventures
I går arrangerte Funcom et releaseparty for journalister over hele verden og blant mengden kunne man skimte personer fra store nettsider som Gametrailers og IGN i tillegg til en haug fra andre kjente spillmedier. Jenta fra Gametrailers var veldig godt fornøyd med opplegget og mente videre at Age of Conan var et populært spill hos deres brukere. Som hun sa det "En hel verden venter på spillet".

Er du en av de som har vært med på beta-testen, så kan Fumcom skryte av at da var du blant 1 million andre som meldte sin interesse. Funcom skryter av at den offisielle nettsiden til spillet har blitt besøkt av over 5 millioner unike besøkende og det er meget imponerende i mine øyne. Vi krysser fingrene for at Funcom får en innbringende tid fremover slik at fortsatt kan produsere flere kvalitetssterke MMORPG-spill.


LEGO Indiana Jones: The Original Adventures - PC-demo klar!
Er det et spill jeg og sønnen min på syv år venter med lengsel på så er det LEGO Indiana Jones: The Original Adventures som lanseres til PS2, PSP, PS3, Xbox 360, Nintendo DS, Wii og PC den 6. juni. For de av dere som ikke kan vente stort lengre, kan jeg nå friste med en PC-demo av spillet. Jeg har allerede lastet ned demoen og sønnen min har for lengst slengt pisken rundt seg, så innrømmer vi gjerne at dette kan bli et av årets største spill. Hvis du er interessert i å teste spillet, så kan demoen lastes ned via linken nedenfor;

LEGO Indiana Jones: The Original Adventures - PC Demo


Call of Duty 5 til Irak?
I den senere tiden har det florert rykter som Activision verken avkrefter eller bekrefter. Disse ryktene går ganske enkelt ut på at Call of Duty 5 tar deg med til den Irakiske krigen. Ryktene skal stamme fra amerikansk presse som blant annet har snakket med utvikleren av Call of Duty 4 - Infinity Ward. Call of Duty 5 vil bli lansert til Playstation 2, Playstation 3, Xbox 360, Nintendo DS og PC. Om dette ryktet er sant, vil vi da måtte jage en diktator eller vil krigen ta oss et stykke inn i fremtiden noe som ryktene ikke sier noe om.

Duggfriske bilder fra Battlefield Heroes
I dag har jeg mottatt på mail to nye duggriske skjermiser fra Battlefield Heroes - et spill som kun spilles online og som ikke koster noe, så fremt du ikke vil oppgradere deg raskere enn dine venner da. De nye skjermisene finner du nedenfor og jeg sikler stort. Håper at vi om ikke lenge kan komme med info om når spillet er klart for spilling, så vil du vite det, så anbefales det å holde gluggene på denne nettsiden. Mer info spillet finner du inn på den offisielle nettsiden.

HQ