Norsk
Blog
Norsk spilltutvikler vant pris!

Norsk spilltutvikler vant pris!

Skrevet av Bernt Erik den 16 mai 2008 klokken 12:38

Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels forbannelse har jeg og mine barn testet tidligere (Bloggen min om spillet) og vi var mektig imponerte over kvaliteten spillet hadde. Utvikleren Art Plant hadde brukt lang, lang tid på å lage spillet og endelig kunne de få lønn for strevet med mange gode kritikker fra en samlet spillpresse. Jeg og mine barn brukte mange, mange timer på å spille det og selv den dag i dag kan sønnen min på seks år finne frem spillet og spille det, mens min tre år gammel sønn sitter på fanget og ser på.

I dag fikk jeg nettopp inn en pressemelding på at Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels forbannelse har vunnet prisen for beste nordiske barnespill. Tenk det, Art Plant tok hjem denne velfortjente prisen og det til lille Norge - jeg er mektig imponert!

I kategorien beste nordiske barnespill, var følgende spill nominert:
* «Häst och Ponny - Ridskolan» (Upside Studios, Sverige)
* «Kaptein Sabeltann» (Artplant, Norge)
* «Lille Øistein» (Medieparken, Norge)

Også Lille Øistein er et godt barnespill som jeg og mine barn har spilt og vi kan uten tvil skryte hemningsløst av det også, så Kaptein Sabeltann var med andre ord i godt selskap under utdelingen av prisen for beste nordiske barnespill.

Jeg kan ikke annet enn å si at det var velfortjent av Art Plant å vinne og dette beviser ovenfor meg og dere andre foreldre at de produserer gode barnespill. Hvis du ønsker å vite mer om Art Plant, så anbefaler jeg deres offisielle nettside. Der kan du lese mer om hvilke andre spill de har på merittlisten. Med det vil jeg takke gjengen i Art Plant for deres mange gode spill og håper på å få opplevd flere spennende og underholdende barnespill i tiden fremover. Lærerikt og underholdende for barn, trygt for oss voksne - bedre kan det ikke bli!

Jeg vil også sende gratulasjoner til Norsk Spill Distribusjon som har vært med på å gjøre dette mulig - dere er flinke og barn og foreldre er trygge i deres hender!

HQ