Norsk
Blog
Ekte mannfolk gjør ikke husarbeid?!

Ekte mannfolk gjør ikke husarbeid?!

Skrevet av Bernt Erik den 16 mai 2008 klokken 23:48

...eller gjør de det?

Helt fra jeg var en liten gutt, har jeg vært opplært til å hjelpe til hjemme både på kjøkkenet, vaske, rydde, stryke klær samt masse andre huslige ting. Da mamma levde hjalp jeg henne veldig mye med husarbeidet og nesten hver dag vasket jeg, lagde middag til resten av familien m.m. Jeg fikk slike ting inn med morsmelken så og si. Selvsagt er jeg glad for det og det gjør meg ingenting å hjelpe til med huslige ting. Jeg liker faktisk denne likestillingen, selv om madammen er en mye flinkere kokk enn meg, så kan jeg lage mat om jeg må trø til. For da jeg bodde hjemme var det en av mine daglige oppgaver.

I morgen er det 17. mai og mens madammen tar seg av babyen vår, er det min oppgave å stryke bunadene til barna, samt mine egne klær. Tidligere i dag har madammen vasket, ryddet og gjort klar til den store morgendagen. Det er godt å kunne fordele husarbeidet og jeg er veldig takknemlig for å kunne hjelpe til på den måten jeg gjør i dag.

Hvordan er det hos deres familier? Er det likestilling som rår der eller blir det fort mammaen deres som gjør det meste innen husarbeid? Er du for likestilling eller kunne du mer enn gjerne ha tenkt deg at det var bare kvinnene som gjorde alt av husarbeid?

HQ