Norsk
Blog
Tannlegetime og veiekontroll...!

Tannlegetime og veiekontroll...!

Skrevet av Bernt Erik den 23 mai 2008 klokken 09:31

Jepp, i dag er det en travel dag. Ikke bare skal jeg rekke å selge inn noen annonser til bladet og nettsiden, men jeg har også noen private ærend. I dag skal nemlig sønnen vår på tre år til tannlegene for første gang og jeg gruer meg som bare det. Husk, det er ikke enkelt å få pusset tennene på en som har kommet i trassalderen, men på en annen side så går det forholdsvis greit også da. Men som sagt jeg er litt nervøs ja. Krysser fingrene for at han ikke har noe hull. Det hadde vært ille. De andre barna har ikke hatt noe hull foruten min sønn på syv år som hadde et bittelite hull som han en gang ikke brukte bedøvelse på. Han sa det bare kilte når han borret (hadde jeg kunne sagt det samme under mine runder hos tannlegen).

Senere på dagen skal vi til veiekontroll og da er det heldigvis ikke jeg som skal på vekta, men nok en gang vår treårig sønn som må til pers. Slike turer til tannlege og helsesøster tar tid og jeg må nok belage meg på at en time eller to går bort.

Snart er det helg. Vi gleder oss stort, for er det noe jeg ser frem til så er det helgen. Sønnen på syv år har spurt oss nærmest hver dag nå om vi skal i vei å fiske. For etter en del snøsmelting har det vært umulig å fiske, men nå etter noen dager med mindre nedbør og mye mindre snø i fjellet, er det nå mulig å fiske der. Vi gleder oss alle mann og i morgen eller på søndag blir de endelig fisking.

Er det noen av dere andre som har planer for helgen?

Nedenfor ser dere et bilde fra der hvor vi fisker.

HQ