Norsk
Blog
Boom Blox, spill for hele familien!

Boom Blox, spill for hele familien!

Skrevet av Bernt Erik den 23 mai 2008 klokken 21:28

Etter å ha blitt mast i hjel av barna, fikk vi spillet Boom Blox i hus og hele familien har hatt veldig mye moro med dette spillet som i mine øyne er et mesterverk av Steven Spielberg og EA. Sønnen min på syv år er vel den som har hatt det mest moro og om morgenen lurer han seg ned mens vi sover ennå og spiller for harde livet. Det han vet er at når vi våkner, må han enten avslutte eller dele spillingen med oss andre. Datteren min på ti år digger også Boom Blox mye og når hun har spilletid, ja så slår hun på Wii-en og spiller for å slå oss, klart hun skal ikke være noe dårligere enn lillebroren på syv år. De kniver så busta fyker og terger hverandre når den ene ikke spiller så bra.

Jeg har også spilt en god del Boom Blox og er mektig imponert over måten spillet er bygd opp og hvor hekta det går an å bli. For det å ødelegge klosser med Wii-moten er for det første veldig moro, for det andre utfordrende og for det tredje så vekker det konkurranseinstinktet vårt i familien. Selv madammen har prøvd det og likte det veldig godt. For som hun sier så pent og elegant "kan jeg slå deg i Tetris, så kan jeg vel gjøre det her også". Når jeg koser med babyen, passer hun på å spille, for det er jo klart hun SKAL slå meg og foreløpig har hun vært veldig nære et par ganger.

Hvis du ennå ikke har lest Omtalen Ingar Sandvær har skrevet, så anbefales det! Jeg for min del kjemper med nebb og klør for å holde madammen og barna unna, men før eller siden må jeg nok krype til korset og se meg slått av dem. Men jeg gir meg ikke uten kamp. Til og med den minste sønnen min har fått prøvd spillet, men for han var det litt vanskelig å treffe. Det hender også av babyen vår ligger i stolen sin og ser på at vi spiller. På skjermen blir hun nok fasinert over alle fargene og lydene som kommer fra spillet.

Alt i alt er alle i familien veldig fornøyd med spillet og barna bruker så og si hver eneste sjanse til å spille det. Vi voksne prøver når barna er i seng, for da er det vår tur til å knive om å hvem som er best.

Har du en Wii og ikke har kjøpt spillet, for guds skyld prøv det, kanskje er dette noe du kan få med deg foreldrene dine på. For i mine øyne er dette et av de beste familiespillene jeg har prøvd - takk til Steven Spielberg og jeg skal heller ikke glemme EA som gir ut spillet i Norge.

Her er mer fakta om spillet;
BOOM BLOX, det første spillet utviklet i samarbeid mellom EA og regissør og produsent Steven Spielberg er et høyenergisk spill med over tre hundre nivåer, en mengde forskjellige aktiviteter, over tretti helsprø figurer, og en enkel spilleditor som lar spillerne uttrykke kreativiteten sin.

Som et morsomt spill for barna og hele familien inneholder BOOM BLOX spennende aktiviteter som tar Wii-spill til nye kreative høyder og gir mer moro både når man spiller for seg selv, når man samarbeider og når man spiller mot hverandre. Opplev det livlige spillet - perfekt tilpasset Wii-kontrollene - der du må kjempe deg fremover og vri hjernen for å knekke vanskelige nøtter. Spill sammen med interessante figurer, som de Blox-leggende kyllingene eller de baseball-kastende apene, som gir liv til miljøer med tematikk fra Tiki-øyene, middelalderen, villmarken og hjemsøkte omgivelser. I tillegg kan du i Create Mode selv tilpasse hvilket som helst av spillets nivåer ved å bruke effekter, blokker eller figurer som du har låst opp underveis i spillet. Du kan praktisk talt bygge alt du kan tenke deg. Dessuten kan du dele måter å forme nivåer på med vennene dine, eller bruke dem til å utfordre andre til å løse dine nye, egne oppgaver ved hjelp av WiiConnect24.

Hva med deg - er dette et spill du kunne ha tenkt deg? Her er det muligheter til å få med deg foreldrene til å spille!

PS! Det er ikke for ingenting at vi kalles for The Gaming Family!

HQ