Norsk
Blog
Jeg ble reddet ... igjen!

Jeg ble reddet ... igjen!

Skrevet av Bernt Erik den 28 mai 2008 klokken 19:12

Jepp, i dag er jeg hoppende glad og kan ikke få utdypt hvor fornøyd jeg er av å ha tatt backup av bilder m.m. i jevne mellomrom. For som dere vet, i morgen skal jeg holde foredrag og tenkte jeg skulle bla igjennom noen gamle backup cd-er jeg hadde satt pent og pyntelig i en hylle. Dessverre har jeg vært dårlig til å merke cd-ene og gjett om overraskelsen var stor da jeg oppdaget at en del av bildene jeg trodde hadde mistet under forrige harddisk-kræsj plutselig dukket opp på cd-en. Tårene trillet og jeg ropte inn madammen for å se hva jeg hadde funnet.

Å miste dyrebare bilder er forferdlig kjedelig, spesielt når du tror du har backup av de og når du skal hente ut backupen, viser seg at dvd-platen du hadde lagt bildene på inneholdt en lesefeil. Jeg hadde tydeligvis lagt bildene på flere cd-er og det lønte seg søren meg. Jeg er i syvende himmel. Madammen ble også veldig glad.

Å ta bilder med digitalkamera skaper en viss utrygghet dersom der du lagrer bildene får seg en knekk. Så nå har jeg lagret bilder m.m. på flere plasser slik at jeg ikke mister noe. I tillegg til det har jeg brent bildene på spesial dvd-plater med sort underlag. Disse platene skal visst tåle en god del striper før de blir ødelagte.

Hva med dere - tar dere backup eller lar dere slikt skure å la gå?

Nedenfor et bilde vi tok på Namskogan Familiepark i 2004 og som dere kan se var hestene veldig populære!

HQ