Norsk
Blog
Hva er din favoritt-is i sommervarmen?

Hva er din favoritt-is i sommervarmen?

Skrevet av Bernt Erik den 4 juni 2008 klokken 09:29

Jepp, er det noe jeg liker med sommeren, så er det å gnafse i seg masse is. Alt i fra små pinneiser, til store Lions, Giganter Dumle og kroneiser fra Diplomis. Alle sammen går på høykant ned i min kokende mage.

Alle i familien vår elsker is og hver eneste dag får vi voksne spørsmålet fra barna; "Kan vi ikke få oss en is - det er så varmt?". Annen hver onsdag kommer Den Norske Isbilen kjørende forbi oss og da bruker vi som oftest å kjøpe et par pakker is. Det hender dessverre at vi er borte når isbilen kommer, men da får vi også høre det fra barna. "Hvorfor måtte vi kjøre en tur nå da?". Kunne vi ikke holdt oss hjemme i og med at vi visste at isbilen skulle komme i dag?".

Inne mellom kjøper vi is på butikken, men da går det som oftest i Dumle, Sandwich, Lion og kroneis. På dager der det er over 20 grader i skyggen gjør det jammen meg godt med en is og dette vet barna.

Når vi er på Steinkjer (den nærmeste byen i forhold til der hvor vi bor), så drar vi nesten hver gang innom bakeren Nervik på Emfi-senteret (Steinkjer) og kjøper oss en softis og dette er populært. Barna hopper opp og ned når de får høre at en softis er på tur. Barna vil gjerne ha all slags strø på softisen, mens vi voksne kun vil helst ha enten jordbær (madammen) eller lakris (meg). Bare å snakke om softisen får jeg vann i munnen og gleder meg til neste gang vi skal til Steinkjer, da blir det softis igjen.

Hva med dere? Hvilken is liker dere og hvis dere kjøper softis, hvilket strø er det beste?

Nedenfor ser dere bilder hvor min yngste sønn koser seg med en softis og som barn flest, blir det litt is her og der...!

HQ