Norsk
Blog
Gamereactor Radio!

Gamereactor Radio!

Skrevet av Bernt Erik den 6 juni 2008 klokken 12:37

Da har jeg nettopp hørt på Gamereactor Radio og i Sverige har de lansert en egen radiokanal som kjører fra Göteborg og i denne sendingen kan dere høre Emil (vår programmør) og Jonas som i aller høyeste grad passet godt med sin stemme på radioen. Emil var også perfekt og dette fungerte meget godt - jeg koste meg godt med denne første sendingen.

Kanskje hadde dette vært noe for Jon Cato og Carl Thomas...? Det er lov å håpe!

Her er mer om opplegget:
Gamereactor er veldig stolte over å få presentere årets første radiosending i alle kategorier, GRFM. Hver fredag kommer GRFM til å by på på radioanmeldelser, sniktitter, topplister og spesielle innslag fra våre svenske venner i øst. I tillegg får vi høre en del fra Petter Hegevall i blant annet "Ukens Petter".

"GRFM Gamereactor Radio 103,1" sender fra Göteborgs Studentradioens lokaler via 103,1 MHz. Om du bor i Göteborg eller omegn har du kunnet høre programmet på onsdager klokken 22.00 for et par uker tilbake. Ellers er det fredager som gjelder.

Så hva venter du på? Sett opp høytalerne med maks lyd, finn frem noe godt og avkjølende å drikke og last ned den første sendingen!

GRFM - Sending 1

Velbekomme!

HQ