Norsk
Blog
Bernts nyhetshjul 9. juni!

Bernts nyhetshjul 9. juni!

Skrevet av Bernt Erik den 9 juni 2008 klokken 12:33

Det skjer veldig mye i spillverdenen og det er ikke enkelt for oss i Gamereactor å få med oss alt sammen. Med denne bloggen finner jeg frem til andre nyheter som har blitt presentert i spillverdenen den siste tiden og jeg håper det er noe som kanskje vil interessere deg.

Imagine Girl Band - jentespill på tur
Da Ubidays gikk av stabelen, presenterte Ubisoft sitt nye varemerke Imagine; En rekke ulike spill som skal bli tilpasset jenter fra alderen 6-14 år. Et av disse spillene er Imagine Girl Band, et spill der spilleren skal forme og starte opp sitt eget band, klatre på hitlistene samt designe klær og utseende på bandmedlemmene. Kanskje et steg i rett retning med tanke på å få med seg unge jenter inn i spillverdenen. Hva med deg - tror du dette er veien å gå for å få med oss jenter til å spille mer?


Mer Simcity til DS samt Wii - vi gleder oss
SimCity-spillene har alltid vært veldig populære og jeg har brukt på hundrevis av timer på spillserien. I høst kommer EA til å lansere et helt nytt SimCity-spill for alle Nintendo-fans. Både Wii og DS kommer til å få spillet SimCity Creator som sies å være et lett oppbygd spill i gammel SimCity-stil. Wii-versjonen vil gi spilleren sjansen til å velge mellom 13 ulike temaer i sin by og videre er det bare å bygge etter eget ønske. Wii-moten vil kunne brukes for å lage kaos i byen, dette ved hjelp av klassiske ulykker som oversvømmelser, tornadoer og monstre. Spilleren vil også kunne hoppe inn i ett fly, helikopter eller lignende og deretter fly over sin by. Dette er noe jeg lenge har savnet og gleder meg stort til å se byen min fra fugleperspektiv. Dessuten vil man også kunne bygge det man måtte ønske med Wii-moten.

DS-versjonen kommer til å gi spilleren muligheten å bygge en by gjennom historiens ulike epoker. Fra sivilisasjonens spede begynnelse til moderne tid. Som en tro SimCity-fan gleder jeg meg stort til disse spillene og har allerede startet nedtellingen.


Slutt å røyke med DS-en
Et av de mer merkelige spillene som ble presentert på Ubidays var uten tvil "My Health Coach: Easyway to stop smoking". Et "spill" til Nintendo DS som bygger på Allen Carrs framgangsrike metoder for å få folk til å slutte med røyken (Carrs bok har solgt over åtte millioner eksemplarer verden over). My Health Coach: Easyway to stop smoking er en del av Ubisofts Games for Everybody-serie og senere denne måneden slippes My Health Coach: Weight Management (også det til DS).


Endelig mer nytt om Huxley
Er du blitt gal over ikke å ha hørt noe mer om det kommende og meget spennende MMORPG-spillet Huxley? Det har lenge vært under utvikling og allerede på E3 i 2006 prøvespilte vi i Gamereactor spillet. Utvikleren Webzen har hatt store problemer med å få noen til å finansiere utgivelsen av spillet som dessuten har blitt forsinket en rekke ganger som en følge av deres høye ambisjoner. Nå har man endelig fått til en avtale med koreanske NHN USA som vil lansere spillet til PC sent i høst og i løpet av første halvdel av 2009 til Xbox 360.


Forevig deg selv i Fable 2
På Lionhead Studios hjemmeside (her) har det nettopp blitt offentliggjort en litt annerledes konkurranse som går ut på at man skal ta et bilde av seg selv i en klassisk positur og i klassiske klær. Lionhead vil siden velge mellom de innsendte forslagene og forevige dem som malerier som igjen blir hengt opp i husene rundt omkring i Albion.

Hvis du har lyst til å være en del av Fable 2 universet, er det bare å komme i gang med å ta bilder. En tøff og annerledes konkurranse som jeg tror mange vil delta i. Hva med deg - vil du nå finne frem klassiske klær og ta bilde av deg selv?


Konamis mange krav til de som skal anmelde Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
I USA har Konami besluttet seg for å innføre visse krav hvis man skal gjøre seg noen forhåpninger om å anmelde Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots før den offisielle utgivelsen.

Kravene inkluderte blant annet at man ikke kunne snakke om lengden på mellomsekvensene (som noen mener er på til sammen 90 minutter), eller kommenterer den 4.6GB store installasjonen som skal til før man kan spille spillet. Disse kravene har nå ført til at Electronic Gaming Monthly (EGM) har nektet å anmelde en av årets største titler i deres blad på tross av en av redaktørene Shane Bettenhausen ellers har vært en av spillets største forkjempere. Videre stilles det spørsmål ved alle amerikanske medier som allerede har anmeldt spillet og om hvor pålitelig slik anmeldelse da kan være. Hva tror du - var kravene fra konami litt i kvasseste laget?


Bioware i gang med KOTOR 3?
Den populære amerikanske nyhetssiden Kotaku rapporterer at Lucas Arts er i gang med å sparke en del arbeidere. Dette betyr at tidligere ansatte ikke klarer å holde munn i det som skjer bak selskapets dører. Nå har noen av disse sparkede Lucas Arts ansatte snakket litt om samarbeidet til Bioware. I følge disse opplysningene har det kommet frem at Bioware er i gang med arbeidet på Knights of the Old Republic 3 som også i følge ryktene skal bli et MMO-spill. Selv om dette ikke er bekreftet ennå, så passer det godt sammen med Biowares bekreftelse av at de i lengre tid har arbeidet på et MMO, samt deres tette samarbeid med Lucas Arts på det første Knights of the Old Republic. Jeg kommer selvsagt tilbake med mer info når dette foreligger og venter spent på å få høre mer.


La drømmen din gå i oppfyllelse
Er du en av de som lenge har drømt om å kjøre doninger med mange, mange hundre hestekrefter? Nå kan nettopp denne drømmen bli til virkelighet. Gjennom Sonys kampanje som i disse dager kjøres for fullt, kan du nå melde deg på Nissan GT Academy. Sony PlayStation og Nissan har gått sammen om å transformere drømmene til to spillere fra virtuell verden til virkelighet. Deltakerne må registrere seg på denne nettsiden og deretter notere de raskeste rundetidene med Gran Turismo 5 Prologue. De to med de beste tidene vil få en 4 måneders opplæring og lisens til å delta på et 24 timers løp i Dubai i januar! Er ikke dette fett så vet ikke jeg! Så hva venter du på - kjør til blodet pipler og svetten tar deg, nå kan du vinne en av de meste heftige premiene noensinne!


Saint's Row 2 ser fett ut!
Saint's Row kom som et friskt pust i september 2006 og mange ble hekta fra første stund. Selv vi i Gamereactor digget spillet og nøt hvert sekund i den travle og høyeksplosive byen Southern Cross. I oktober i år lanseres oppfølgeren og jeg skal ærlig innrømme at jeg gleder meg stort til spillet lanseres og da til Playstation 3, Xbox 360 og PC. At spillet dukker opp til PC var en stor overraskelse og nedtellingen fra fanskaren har for lengst startet. Nedenfor kan du se noen heftige skjermiser fra spillet. Er jeg alene om å glede meg eller er du en av de som lengter etter spillet?

HQ