Norsk
Blog
Big happening med Gamereactor!

Big happening med Gamereactor!

Skrevet av Bernt Erik den 10 juni 2008 klokken 15:09

Hehe - tenker overskriften ville fange blikket ditt! For mange av dere blir dette ikke noen big happening, men for oss som bor på Snåsa og omegn skjer det mye den kommende helgen. For på fredag sparkes det årlige eventet - Snåsadagan'08 i gang og det er ventet flere tusen besøkende. Selvsagt vil Gamereactor være tilstede og i samarbeid med Coop Mega vil vi kjøre diverse konkurranser og vi vil dele ut det nye Gamereactor-magasinet. Coop Mega stiller kanskje med gratis smaksprøver av diverse ting og tang og vi stiller med underholdningen.

Hvem annen en Kengro, vår egen moderatorsjef som vil få ansvaret for opplegget vårt. Han er rett mann på rett plass og vil med beste evne sørge for at du som møter opp får det underholdende.

Vi har også vært så heldige og mottatt en del premier og en av premiene det vil bli rift om er denne fete radiostyrte bilen fra Komplett og Cbiz. I tillegg får vi blant annet en del stæsj fra K.E. Media og kanskje dukker det opp en GTA IV skjorte med i premiehaugen. Vivendi har sendt oss en haug med nøkkelringer og spillet The Bourne Conspiracy. Med dette håper jeg inderlig at dere som ikke bor så altfor langt unna kjenner deres besøkelsestid og jeg skal gjøre mitt for at det blir en fin dag - denne lørdagen 14. juni.

Vi starter det hele klokken 11:00 og da kjører vi i gang med spilling fra første stund. Ønsker du å delta i noen av konkurransene, ja så er det bare å melde seg på til Kengro.

Ellers skjer det masse annet også, deriblant for barna kommer Celine som vant Melodi Grand Prix Junior, Erik & Kriss, Null$katte$snylterne og de skal underholde oss på åpningshowet, mens på lørdag kveld blir det Torgball med bandet Sjuende far i huset. Tidligere på dagen blir det boder, massevis av sceneinnslag og mange gode tilbud av alskens varer og produkter.

En annen ting som også skjer denne helgen er et utdrikningslag for Pondus81. Han skal gifte seg i løpet av sommeren og jeg er blant annet med på dette utdrikningslaget. Gjett om Thor (Pondus81) skal få kjørt seg litt. Det kommer til å bli masse moro og vi gleder oss stort til det hele. Vi kommer til å ta mange bilder og det er nok ikke utenkelig at det kommer opp noen blogger i tiden fremover med Snåsadagan'08.

Ellers vil jeg rette en stor takk til Coop Mega og Kjell Trapnes, Tommy Willems i K.E. Media og Kjetil Walseth fra Vivendi Universal Games i tillegg til Kengro. Vi håper denne helgen blir fin for både store og små.

Mer info om Snåsadagan finner dere inn HER

Nedenfor ser dere en av premiene som man kan vinne på arrangementet vårt på Snåsadagan'08!

HQ