Norsk
Blog
Bitende kaldt vann i varmen...!

Bitende kaldt vann i varmen...!

Skrevet av Bernt Erik den 11 juni 2008 klokken 13:05

Forrige uke besøkte solen Snåsa på lik linje med mesteparten av Norge. Temperaturene var meget høye og kontoret/hulen min slo til med varmerekord på 36 grader. Bukser og gensere ble byttet ut med lette t-skjorter og shortser. Selv etter nesten å sitte i bare nettoen, rant svetten og mine tanker gikk til PC-en som pæste som aldri før. Viftene i den slet hardt med å avkjøle viktige komponenter. Å arbeide under slike forholde er søren meg tungt, men med mye drikke og en god del lufteturer, overlever man godt slik tropisk varme. Jeg skal i grunnen ikke klage heller, for det finnes noen som slet mer enn meg og disse kan dere lese mer om via linken her; http://www.nettavisen.no/innenriks/ibergen/article1966547.ece (Takk til Tommy Borg).

Om kvelden etter en lang arbeidssdag blir man dorsk, så hva er vel mer naturlig enn å slå på vannslangen og kose seg med det kjølige som fyller luften fra en litt eldre vannspreder. Barna storkoste seg mer enn oss voksne og nærmest tagg oss om å slå på vannsprederen til en hver tid. Klart, vann koster penger, så hele tiden kunne den ikke stå på, men når den gjorde det, var barna i ekstase. For å bevise dette har jeg tatt noen bilder som viser hvor glade de var i vannet (selv om det var bitende kaldt) og det første bildet viser sønnen min og nabogutten i deres første møte med vannsprederen, mens på det andre bilder viser oss nabogutten som gjerne ville bruke paraplyen og sønnen min ligger like ved gjemt under en håndduk. Selv om de koste seg godt, så virket det for meg som en kald opplevelse...

Hva med dere - flykter dere til vannet under høye temperaturer eller går dere under jorden? For i kjellerne er det som oftest kjølig og godt under tropevarmen vi nordboere opplever litt inne mellom.

HQ