Norsk
Blog
Gamereactor Quiz - populært event!

Gamereactor Quiz - populært event!

Skrevet av Bernt Erik den 16 juni 2008 klokken 11:56

Lørdagen som gikk var en meget travel dag for mitt vedkommende . Ikke bare var det Snåsadagan, men jeg hadde mye som skulle gjøres. For Pondus81 arrangerte vi utdrikningslag og fikk han til å gjøre mye sprø ting (kommer tilbake med en egen blogg om dette). Forrige uke reklamerte vi for et eget spillevent hvor vi skulle kjøre konkurranser. Kengro som alle kjenner hadde satt seg opp som en selvskreven person til arrangementet i "hallen" til Coop Mega. Fra Steinkjer skulle Kristoffer Røset komme og hjelpe oss. Alt så ut til å kunne bli en meget innholdsrik lørdag på Snåsadagan.

Jeg var oppe tidlig den dagen for å gjøre klart til det store showet. Alt skulle times og tilrettelegges slik at alle ville få en unik opplevelse. Klokken var så vidt passert 09:30 da jeg fikk inn en melding fra Kengro. Han var bedt av sin arbeidsgiver om å slå gress den dagen og sa videre at 200 mål stod og ventet. Jeg kunne ikke tro det jeg hørte. Opp fra Steinkjer satt Kristoffer og humpet på toget og Kengro sa at han ikke hadde noen mulighet til å stille opp. Rundt kl. 12:00 skulle jeg bidra med mitt i utdrikningslaget til Pondus81 og hoppe litt frem og tilbake mellom eventene i tillegg bruke litt tid sammen med familien. Da jeg fikk meldingen fra Kengro, var jeg nå i villrede på hvordan jeg skulle få kabalen til å gå opp, og spesielt med at K.E. Media og Vivendi Universal Games hadde sendt oppover en haug med premier som skulle brukes. Coop Mega hadde bestilt opp en haug med smaksprøver som vi skulle dele ut. Hodet mitt holdt på å koke over og svetten piplet godt nedover ansiktet.

Etter noen minutters massiv tenking, fant jeg ut noe som kanskje kunne bli en hit - nemlig å arrangere Gameractor Quiz på scenen hvor alle sammen kunne høre og oppleve oss. Jeg begynte å ringe litt frme og tilbake til Kristoffer og Kjell Trapnes (ansvarlig for Coop Mega) og fikk grønt lys. Så var det å skaffe seg lovnad til dette og smette inn eventet i det fyldige programmet på scenen. Personen som jeg måtte snakke med der var Snåsadagsgeneralen Eivind Brøndbo (tidligere arbeidskollega og klassekamerat). Han så lenge over programmet og fant fort ut at vi kunne velge enten rundt klokken 12:00 eller etter klokken 15:00. Vi valgte det siste, for med tanken på at mange var på fest i kvelden før, så var sikkert ikke så mange opp på føttene tidlig til å kunne være med rundt klokken 12:00.

Vi fikk grønt lys fra Eivind som mente dette kunne bli meget bra. Så var det bare å stikke i vei til Mega og lage plakater for eventet. Kristoffer var ufattelig flink og hjalp til med å skrive plakater, henge de opp m.m. I tillegg til plakatene spredde vi budskapet om Gamereactor Quiz til alle ungdommene jeg kjente pluss litt til. Slikt spres jo veldig fort fra munn til munn.

Kristoffer var god å ha, han løp rundt og tok en haug med bilder. Han møtte også på en venninne som han fikk til å ta noen bilder da vi stod på scenen.

Før showet vårt startet lagde vi noen spørsmål. Her skulle deltakerne får brynet seg godt og Kristoffer fant det ene fete spørsmålet etter det andre og da vi var ferdige satt vi med over 20 spørsmål. Her er noen av spørsmålene vi spurte;

- Hva heter Super Marios bror?
- Hva heter Sonys siste konsoll?
- I hvilken spillserie møter vi figuren Master Chief?
- Hva heter redaktøren i Gamereactor Norge?
- Hva er Coop Megas middagstips denne uken?
- I hvilke land kommer Gamereactor ut i?
- Hvor mange spill er det i GTA-serien?
- Nevn en stor norsk spillutvikler?
- Hva heter hovedpersonen(e) i spillserien The Legend of Zelda?
- Hvem er Snåsadagsgeneral?
- Pek på den personen som skal giftes i nær fremtid?
- Hvor mange jenter spiller Buzz?
- Hva heter verdens ledende online rollespill?
... og tilslutt hovedspørsmålet hvor man kunne vinne denne radiostyrte bilen fra Komplett og Cbiz. Spørsmålet var som følger (kreds til Kristoffer);
- Hvilken begivenhet finner sted i Snåsa den 14. juni 2008?

På det siste spørsmålet var det mange som måtte tenke seg godt om - hehe og det var mange som slo seg til hodet da de fant ut svaret. Ellers var alle de som møtte opp veldig flinke til å svare og faktisk var så og si nesten 90% av hendene oppe. Ble meget imponert over hvor mye "snåsningene" og de utenfor Snåsa visste om spill.

Etter å ha delt ut premiene, smaksprøvene fra (chips i småposer), fikk jeg og Kristoffer mye skryt for et godt show. Vi hadde underholdt hele Snåsa og Snåsadagan på scenen og fikk reklamert godt for både K.E. Media og Komplett.no samt Cbiz.

Etter en snakk med Snåsadagsgeneralen Eivind, fant vi ut at dette kunne gjøres til en årlig event og dermed også fåes med i programmet til neste år. For ikke bare var opplegget vårt veldig populært, men det ga mersmak å kunne gjøre noe slik. I tillegg fikk vi reklamert for Gamereactor og den jobben vi gjør her i Norge og resten av Norden.

Dessverre hadde jeg ikke fått det nyeste bladet, så dukket opp i dag, men jeg fikk snakket en del om Gamereactor og alle de fremøtte var godt fornøyd med det jobben jeg og Kristoffer (samt fotografen) gjorde.

Jeg vil takke Snåsadagsgeneralen Eivind som gjorde dette mulig for oss, samt K.E. Media, Vivendi, Komplett.no og Cbiz for premiene. Dette ble konge og jeg gleder meg til neste år å kunne arrangere dette for hele Snåsa befolkning samt de mange, mange fremøtte fra kommuner i nærheten av Snåsa. Da håper jeg at vi også kan kjøre noe i hallen på Coop Mega med spilling samt Gamereactor Quiz. For dette ga mersmak! La dette bli en tradisjon som alle sette pris på!

Nedenfor ser dere hvor mye folk som besøker Snåsadagan hvert år...

PS! Kommer tilbake med flere bilder...

HQ