Norsk
Blog
Jobbe, jobbe, jobbe hele sommeren...!

Jobbe, jobbe, jobbe hele sommeren...!

Skrevet av Bernt Erik den 20 juni 2008 klokken 12:18

Okei da sjø, jeg lyver litt. Skal selvfølgelig ikke jobbe hele sommeren, men i uke 27 og 28 tar jeg ferie. Det blir kun to uker i år. Med den stillingen jeg har, er det ikke like enkelt å kunne ta ut så mye ferie over lengre perioder, for som annonseselger og alt-mulig-mann i Gamereactor er det mye som må gjøres til enhver tid. Vi er jo avhengig av å få inne annonsepenger for å overleve i og med at bladet er gratis og da gjelder det ikke å ligge på latsiden.

De to ukene jeg skal ha ferie, blir det lite jobbing med GR og da skal det fiskes, dra en tur til Namskogan Familiepark og kose meg sammen med familien. Jeg gleder meg stort til å kunne slappe av. Selvsagt vil jeg skrive blogger og være litt aktiv på forumet, men utenom det skal jeg slappe av med selvsagt å spille litt sammen med familien.

I og med at Malin ikke er så altfor gammel, har vi valgt å ikke dra på noen ferie i år (normalt drar vi til Östersund for en helg). Hun er litt for liten føler vi, men til neste år, da bærer det i vei til Östersund og kanskje får jeg besøkt den svenske redaktøren i Gamereactor - Petter Hegevall som også har hovedkontor i denne byen.

Hva med deg? Hva skal du gjøre i sommer? Blir det jobbing (om med hva?) eller blir det en haug med turer?

EN RIKTIG GOD SOMMER TIL ALLE DERE I GAMEREACTOR!

Nedenfor ser dere en av attraksjonene i Namskogan Familiepark hvor jeg og Markus, den eldste sønnen min er på tur med banen!

HQ