Norsk
Blog
Å spille i en klan er unikt - takk TB!

Å spille i en klan er unikt - takk TB!

Skrevet av Bernt Erik den 26 juni 2008 klokken 12:18

Jeg er en mann som setter stor pris på mine venner. Om det er venner jeg til daglig møter eller snakker med via ventrilo (vt), så koser jeg meg gløgg ihjel. Alle disse gjør hverdagen min lykkeligere og for hver morgen jeg står opp av sengen, ser jeg frem til å komme i kontakt med mine venner igjen. Nedtellingen til kveldens samling på vt er i gang.

Som dere alle mer eller mindre vet, så spiller jeg i klanen Trønderbataljonen og har gjort det en god stund. Det hele startet da min veldig gode venn Roy Jacobsen presenterte Battlefield 1942 for meg. Jeg la merke til hvor moro det var å spille sammen og krigsspill har alltid vært min store lidenskap. Dessverre ble det ikke noe Battlefield 1942-spilling, men da Battlefield 2 var klart sommeren 2005, kjøpte jeg spillet og den sommeren ble unik med at jeg for første gang spilte et spill online mot andre likesinnede.

Da Battlefield 2142 ble lansert var jeg solgt og fant fort ut at det spillet skulle bli mitt liv. Frem til i dag har jeg brukt mange, mange hundre timer på Battlefield-serien og vil nok gjøre det i årene som kommer, spesielt med Battlefield 3 på tegnebrettet.

Selv om jeg kanskje ikke snakker med alle vennene mine i TB daglig, så er jeg kjempeglad for å være sammen med dem. Kunne snakke om alt mulig gjør det hele mer givende. Rozzoe, Wasp, Thorst, Tuner, Thinki, Dahls, Wild, Jamaso, EA, Matamat, Viking666 samt resten av TB-gjengen. Jeg er evig takknemlig av å spille sammen med en slik gjeng.

Trønderbataljonen er en av Nordens eldste og beste klaner i Battlefield og vi har en rekke ganger spilt oss opp på pallen i en rekke turneringer. Fra å være en ren Battlefield-klan, har vi tatt steget over til å bli en multiklan. Nå spilles det Battlefield 1942, Battlefield 2, Battlefield 2142, Call of Duty 4 og CS selv om vi har lagt opp spillingen i de to første spillene, så spilles de av gjengen den dag i dag.

Call of Duty 4-gjengen har gjort det veldig bra i Europa og ligger blant de beste i Norden, mens vi gutta som spiller mest Battlefield 2142 skal begynne med kamper til høsten. Først må vi bygge opp et godt lag og med de forsterkningene vi har fått inn, tror jeg vi vil kunne hevde oss i toppen. I sommer skal en gjeng Call of Duty 4-spillere nedover til Danmark på et stort LANparty og krysser fingrene for at de beviser at TB ikke kan vippes så lett av pinnen.

Det siste skuddet på stammen i TB er CS-klan med Jonas Seem i spissen. Han har samlet en haug med gode spiller som jeg tror vil gjøre det godt i tiden fremover.

I den senere tiden har det blitt sport i å få tatt meg med kniv. Noen har klart det, mens andre sliter fortsatt. For å spille som sniper er du litt blottet når du ligger og venter på at noen skal dukke opp. Da er det fort gjort om du ikke hører fienden komme bak deg med kniven. Heldigvis har jeg svart på tiltale, men spenningen med dette gjør at jeg bare må spille Battlefield 2142 hver eneste kveld (foruten fredag og lørdag - da bruker jeg tid på madammen).

Tilslutt vil jeg takke alle i Trønderbataljonen for den opplevelsen jeg har og en veldig stor takk til våre sponsorer; Creative, SteelSeries og Ideazon for produktene til våre spillere. Vi gjør alt for å reklamere og kommer til å fronte dere ved alle LANparties som vi selv er med på arrangere i tillegg til bannere på vår populære nettside.

Takk til alle i TB og de som gir meg sjansen til å dyrke min lidenskap - nemlig gaming!

HQ