Norsk
Blog
Moderator Pondus81 giftet seg i dag!

Moderator Pondus81 giftet seg i dag!

Skrevet av Bernt Erik den 28 juni 2008 klokken 18:54

I dag (lørdag 28. juni), er det en stor dag for en av våre moderatorer. For i dag gifter nemlig Pondus81 seg med sin kjære og selvsagt må jeg skrive en aldri så liten gratulasjonsblogg fra oss i Gamereactor. Jeg og madammen var også bedt til denne store dagen, men på grunn av Malin som er så lita, tok vi ikke sjansen å dra selv så mye vi kunne ha tenkt oss å ha vært der.

Tenk det, nå er Pondus81 (Thor Stokke, eller Thorst som oss i Trønderbataljonen kjenner han som) gift. Jeg er kjempeglad på dine og Ann Cecilies vegne. Håper at dere holder ut til døden skiller dere ad, som det så fint heter. Jeg har kjent Thor siden han var bitte, bitte liten og han bodde i samme byggefelt som oss. Selv om vi ikke lekte så mye sammen, kjente jeg deg veldig godt og sammen med moren din som var fritidsklubbleder på den tiden og jeg var fritidsklubb-assistent, ble det en del møter hjemme hos dere med både kaker og drikke.

Så ble du borte en stund, før du plutselig som lyn fra klar himmel dukket opp og vi ble beste-kompiser som koste oss med det gaming hadde å by på. Nå er du moderator for oss i Gamereactor og ikke minst gift. Du har en sønn og en snill kone. Nå venter vi bare på barn nummer to.

Om to dager drar dere på bryllupsreise og jeg ønsker deg og madammen en riktig god tur og resten av dagen/kvelden håper jeg på mange fine opplevelser med gjengen der i nord. Husk, i natt skal du bære madammen din over dørkarmen og bevise at du er rett mann på rett plass før natten skal smies inn i kjærlighetens lenker.

Jeg vil med dette og på vegne av Gamereactor-gjengen/redaksjonen gratulere deg og madammen med denne store dagen. Hipp, hipp hurra for dere og vi gleder oss samtidig til dere flytter nedover til Steinkjer - det blir moro det. Madammen skulle også hilse og gratulere, samt resten av gjengen her hos oss.

Nedenfor kan dere se noen av bildene jeg og Kristoffer tok under hans utdrikningslag som var nøyaktig to uker siden her på Snåsa. Vi tenkte det var på sin rett å dumme han ut under Snåsadagan med flere tusen mennesker på plass - han fikk også der en opplevelse han sent vil glemme.

HQ