Norsk
Blog
Barnedåp på gang...

Barnedåp på gang...

Skrevet av Bernt Erik den 3 juli 2008 klokken 22:43

På søndag skal Malin døpes og vi står nå på hodet for å få ordnet alt. Det er mye som skal fikses, Klærne skal være i orden, maten må bestilles, bringes og gjøres klar, drikke må kjøpes, kaker må bakes samt å holde noenlunde orden på barna mens de løper rundt omkring og spruter vann på hverandre i sommervarmen. Ja det er blitt sommer (igjen). Vi koker over mens hodet kjemper med å henge med. Svetten pipler mens det ene plagget etter det andre sjekkes før det legges til stryking. Madammen lager bordkort og styrer og steller Malin, lager mat og gjør alt klart til det pene dåpsbordet.

I dag var jeg og madammen på Steinkjer for å snakke med presten, det vil si vikarpresten som skal døpe Malin og på spørsmål om hvorfor vi døper henne svarte vi; Vi gjør det på grunn av tradisjon og at barnet selv kan bestemme når det skal konfimreres. Godt svar svarte presten. Jeg er oppvokst i kristen familie og har fått mitt om Gud, Jesus og den hellige ånd. Selvsagt sitter dette litt ennå og det hender jeg ber for familien min og at vi skal ha det godt.

På søndag er det som sagt dåp og vi gleder oss stort. Det kommer mange gjester og vi håper det blir en fin dag.

Jeg må bare beklage at jeg ikke har vært så veldig aktiv i det siste og skal komme sterkt tilbake når det gjelder kommentarer m.m. Det har vært veldig mye å gjøre og i går (onsdag) brukte vi dagen på å fiske. For vi visste disse siste dager kom til å bli veldig stresset. Derfor fant vi ut at det var en god ide å ta med barna på fiske. Vi fikk faktisk syv ørreter og de største var på godt over 200 gram. Fin stekefisk med andre ord.

Ellers bøtter familien vår ned på med saft og det går mange flasker i døgnet for øyeblikket. Dessverre har vi ikke kastet oss på "uten sukker" hysteriet og koser oss med vanlig saft med normal sukkerinnhold. Hva med deg - drikker du mye saft og går det mest på saft uten sukker? Kanskje er det en kald brus som heller frister?

Kommer tilbake med bilder m.m. i tiden fremover og skal også si noen ord om familiens spilling av Super Smash Bros. Brawl som vi digger alle sammen. Barna knives med meg og vi har det forferdelig moro - stay tuned for more!

HQ