Norsk
Blog
NÅ er Malin døpt!

NÅ er Malin døpt!

Skrevet av Bernt Erik den 11 juli 2008 klokken 11:53

Søndag 6. juli var alt klappet og klart til den store dagen vi i familien hadde ventet lenge på. De siste dagene var vi veldig stresset og det var tusen ting som skulle fikses. Da dagen var omme var vi alle veldig fornøyde. Gudforeldrene Per Roar og Irene samt fadderne Turid og Erling bestod til beste karakter. Selve dåpsbarnet var ikke helt med på leken hele tiden og skrek en god del før hun fikk vann over hodet. Etter det sloknet hun og sov seg igjennom resten av seremonien.

Malin var det navnet vi valgte og syntes det var veldig fint. Selvsagt er det vanskelig å velge et navn, for det er jo tross alt noe som følger barnet igjennom hele hennes liv. Så nå kan vi trøste oss med at to av våre barn har blitt oppkalt etter kjente BarneTV-serier, nemlig Emil (3 år) fra Emil i Lønneberget og Malin (3 måneder) fra Vi på Saltkråkan.

Etter at alle bilder av dåpsbarnet var tatt, bar det i vei til Breide oppvekstsenter hvor resten av feiringen skulle foregå. Der ventet Britt (tusen hjertelig takk for hjelpen og skal selvfølgelig ikke glemme og takke for hjelpen vi fikk av søsteren min Ruth Anja og tanten min May Britt) med middagen og alt lå til rette for en koselig avslutning. Til middag serverte vi Sodd, noe som i grunnen er en tradisjon her hos oss (Sodd er trøndersk festmiddag). Etter middagen fikk vi strekt litt på føttene og bega oss på å åpne alle gavene Malin hadde fått. Dåpsgavene var ufattelig flotte og fine. Hun fikk smykker, klær og mye annet fint hører dåpen til.

Så kom vi til det kanskje veldig mange ventet på, spesielt barna, nemlig kakene. Mange av mine slektninger hadde bakt kaker og alle sammen smakte nydelig. Madammen hadde laget dåpskaken og den smakte selvsagt nydelig. Dette er (i mine øyne) en av de beste kakene hun har lagd og trekket var ikke av marsipan, men marsmallowfondant som det så fint heter.

Da klokken passerte 18:30 begynte de første å dra hjem etter en lang og flott dag. Vi var alle enige om at dagen hadde godt meget bra. Malin var nå blitt døpt og hun hadde blitt innviet i kirken. Når vi kommer til konfirmasjonen, blir det opp til henne å avgjøre om hun fortsatt vil tilhøre kirken eller ikke.

Nedenfor kan dere se noen av bildene vi tok på den store dagen...

Lagt til 2008-07-11 11:54:
Emil var med å hjalp meg med bildene ;-)

HQ