Norsk
Blog
Jeg hater kink i nakken...!

Jeg hater kink i nakken...!

Skrevet av Bernt Erik den 13 juli 2008 klokken 12:51

Åhhhh! I dag morges våknet jeg med kink i nakken. Jeg hater kink i nakken og spesielt med tanke på at dette er min siste feriedag. Når jeg får kink i nakken, noe jeg får et par ganger i året, prøver jeg alt å bli kvitt det. Først en varm dusj, så får jeg madammen til å massere nakken noe som hjelper i visse tilfeller. Deretter kryper jeg til korset med å smøre jeg meg inn med en krem (som jeg ikke husker navnet på).

Mamma brukte å si "jeg må slutte med å snu meg etter damer", men til og med det hjalp ikke noe særlig, for kinken kom uansett. Nå kan jeg ikke snu hodet noe særlig til venstre og vrir hodet på en spesiell måte for i det hele tatt å se noe til venstre.

Gruer meg som en hund til i kveld når jeg skal sove. Å ikke kunne snu seg til venstre side uten å få smerter er også noe jeg hater. Bernt er en person som sjelden hater noen tingen, men akkurat kink er noe av det verste jeg opplever.

Synes synd på madammen for et par år siden som fikk forferdelig kink like før vi skulle på en fin restaurant og kino etter på. Hun hadde forferdelig vondt og prøvde med beste evne å støtte henne slik at smerten ikke ble så uutholdelig. Nei, kink i nakken er ikke noe godt og krysser fingrene på at den forsvinner like fort som den kom. for i morgen er det ny arbeidsdag og da er det greit å være frisk og rask.

Hva med deg - får du kink i nakken og hva er ditt "kjerringråd" mot kink i nakken?

HQ