LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      Her er vår "nye" bil!

      Her er vår "nye" bil!

      Skrevet av Bernt Erik den 22 juli 2008 klokken 16:06

      Nå har vi hatt vår Ford Galaxy TDi (1998 modell) siden fredag forrige uke og vi er veldig fornøyde med den. Ikke bare er bilen sprek, men den er også gjerrig på diesel, noe som er gunstig i disse tider med høy drivstoffpris.

      Det som er så bra med bilen, er at man kan fjerne alle setene og da får man plutselig et meget stort bagasjerom. I tillegg kan man sette opp setene slik man ønsker og det er ikke noe problemer å få med vognen uten å demontere den helt.

      Kravet mitt til ny bil var at vi for det første skulle få med barnevognen uten å demontere den helt. For det andre at bilen ikke skulle ha gått halve jorden. Denne bilen vi nå har anskaffet oss har gått 183 000 kilometer og så og si alt av slitedeler er byttet ut på den. I tillegg skal vi ikke ha noen EU-kontroll på den før i oktober om 2 år.

      Nå er det endelig plass til å dra på tur med alle barna og vi har allerede kjørt en tur til Steinkjer og handlet inn blant annet en gummimatte for å ha til de bakerste setene. vi er kjempefornøyde og digger vår "nye" bil.

      Nedenfor ser dere et foto av bilen tatt utenfor garasjen vår.

      HQ