Norsk
Blog
Jeg sitter og drar meg i...

Jeg sitter og drar meg i...

Skrevet av Bernt Erik den 25 juli 2008 klokken 11:21

...skjegget (nå tenkte du sikkert på noe annet som også var meningen til å tiltrekke deg som leser av bloggen min). Jepp, jeg sitter her i sommervarmen og drar meg i skjegget som har blitt forferdelig langt. Skal jeg til pers i løpet av dagen og fjerne skjegget som nå har begynt å klø litt, eller skal jeg beholde og heller trimme det? Hmm! Madammen vil se meg med "six o'clock shadow"-skjegg, noe jeg selv også trives med, men å ha skjegg får meg jo til å se litt gamlere ut og mer "moden" enn om jeg f.eks. raket bort alt.

Dessverre vokser skjegget litt for fort og jeg kan ikke skryte på meg at det er kaffedrikkingen som får skjegget til å gro så inn i granskogen. Nei, jeg drikker ikke kaffe heller, mens skjegget har sitt eget liv. Mange synes det er sexy med hår på kroppen, noen synes det er veldig sexy med masse hår på kroppen, mens andre heller vil ha huden myk som "babyrumpe". Det er jo smak og behag på hvordan man selv vil ha det. Om man vil se ut som en buskemann eller om man vil fjerne de få hårstråene som dukker frem fra en nærmest kritthvit kropp etter litt for lite sol på kroppen.

Nei, jeg må nok ta skjegget, for så langt som det er nå har jeg aldri latt det grodd. Det begynner å bli et virrvar av hår som strekker seg til alle kanter. Nei, frem med barbèrmaskinen og fjern skjegget - selvsagt slik madammen vil ha det med "six o'clock shadow"

Hva med deg? Sliter du med hårveksten? Liker du å gå med skjegg eller fjerner du det like fort som skjegget dukker opp?

HQ